A paksi bővítésről szervezett konferenciát Sólyom László volt államfő, ahol az Orbán-kormány által elfogadott, majd a parlament által is jóváhagyott szerződést bírálta. Szerinte az emberek tovább látnakl a következő havi villanyszámlánál, és a történtek a hatalomgyakorlás hitelességi válságát jelzik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@tavaszi: Hát tényleg megszolgálta a nyögdíjat,percenkénti 5 ezres nyelvcsapásokkal,csak neki nyiladozik egy kicsit a szeme is,nem úgy ,mint Plagi Palinak és Káder Elvtársnak.Ők ketten az ánusztól nem látják a valóságot,persze ezért fizették őket is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
TAlán bocsánatot kérhetne azért amit tett- ahogy hatalomra segítette a Fideszt.
világlátó
@tavaszi: Ne bíráljátok ilyen nagyon. Megmondta ő a korábbi miniszterelnöknek is a véleményét. Nem ő segítette hatalomra a jelenlegit, megtették ezt a balosok egyedül is.Most kaparják vissza a lehetőségeiket, de úgy, hogy ne történhessék meg ez a helyzet még egyszer! Valaki mégiscsak kell az államfői székbe, valaki mégiscsak kell egy rendes, tisztességes Alkotmány készítéséhez, valaki olyan kell, aki talán középen tud maradni és egyensúlyt képes tartani ebben a katyvaszban, amit a fidesz, az mszp segédletével kialakított. Valakinek mégiscsak el kell kezdeni összegereblyézni a két szekértábor tagjait. Erre pillanatnyilag Sólyom László lehet az egyik alkalmas személyiség. Ez a személyes véleményem.
m.macskosz
@világlátó: "Valakinek mégiscsak el kell kezdeni összegereblyézni a két szekértábor tagjait. "Sólyom erre alkalmatlan, emlékezz vissza, amikor nem fogott kezet a díjátadáskor! Most, hogy már kicsöppent a politikából sértett emberként viselkedik és jól beolvas a fidesznek,
amely őt kinevezte. Más ember kell államfőnek, pillanatnyilag nem jut eszembe senki.
szjupermen
"Szerinte az emberek tovább látnakl a következő havi villanyszámlánál,"
Sajnos téved Elnök Úr. Lást tavaszi és a többiek példáját. Tövig nyomták már a torkukon a bré-t, de ők tapsolnak neki.
Desischado
Sajnos, sok mindenkit be lehet csapni, vagy érdekből áll a fityisz mellett, hiába hiteltelenek. Ebben Sólyom Lászlónak igaza van.
világlátó
@m.macskosz: Az öreg Napoletano már sokféle irányzatu kormány megbízására adott lehetőséget, még sem őt hibáztatják az olaszok.Kell valami stabilitás az országban. A kormányok , miniszterelnökök , miniszterek jönnek és mennek, de kell hogy egy jogaiban, magasabbrendű döntéshozó legyen felettük. Nálunk az atyaúristen a miniszterelnök.MIÉRT??? Miért nem lehet nálunk is egy európai minőségű / és itt most nem a döcögő Európára gondolok /Alkotmány, ami rendezi a jogköröket, a felelősséget, a kompetenciákat? Mintha a jelenlegi miniszterelnök " kormányzói " egyeduralom felé sompolyogna.Jelenleg nincs semmi és senki, aki megállítaná és ezt ő jól tudja, természetesnek veszi, hiszen mindig is ezt akarta. Ez nem jó, mert egyrészt nincs őbenne ennyi, másrészt itt a 9 és fél millió állampolgár, akiből 1-2 millió nézi őt mint a bábszínházban Vitéz Lászlót, a többi meg tehetetlenül morog otthon.Ügy rossz az egész állam- és társadalmi berendezkedés ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.