Ígéretével ellentétben mégsem zeneszóra és táncolva, hanem a legnagyobb titokban vonult be a börtönbe a gazdasági bűncselekmények miatt tavaly márciusban börtönbüntetésre ítélt Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) egykori vezetője – értesült a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, Kolompár még tavaly júniusban kapott behívót a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet kecskeméti börtönébe. A Magyar Nemzet értesülése szerint jó magaviselete esetén Kolompár akár már idén októberben szabadulhat. Ha nem kap kedvezményt, akkor csak jövő áprilisban. A lap információit a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságán nem kívánták kommentálni, mivel ezek személyes adatok.

Az OCÖ volt elnökét a Kecskeméti Törvényszék tavaly márciusban ítélte jogerősen egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre kétrendbeli jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek megsértése miatt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Azért vonult be titokban, mert "rejtett erőforrás"...az idióta Balog szerzetes szerint !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@miazavalami: Láttam a hátrányos helyzetűt: hófehér miafrancból szállt ki, na, mondd már, mi az a hosszú és tele van lóerővel...esküvőkre meg újgazdag bulikra lehet bérelni ...
na, mindegy, ...mostanában nem kell bodyguardokra meg benzinre költenie.
Limuzin, hogy a franc essen bele, csak eszembe jutott!
miazavalami
@QQCSI: Hát na. A telepen ezzel furikáznak..:-)
Egyébként megfigyelhető , hogy a cigányok csak a minőséget szeretik , még akkor is ha sz@ros a s...
QQCSI
@miazavalami: Nem a minőséget, hanem a rongyrázást.
miazavalami
@QQCSI: Itt a telepen annyi parabola antenna volt már ezelőtt tíz évvel , hogy a sünik is megcsodálták. Az nem volt baj, hogy nem állt meg a sárfalon, akkor kitették oszlopra.
QQCSI
@miazavalami: Gondolom a National Geographic miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.