Miért gratulál Orbán Viktor egy szocialista fellegvár urának? Két nap alatt ráadásul többször is. Valószínűleg nem csak Botka László szegedi polgármester vezetői képességeinek szól a dicséret, hanem az MSZP-t és az ellenzéki listát vezető Mesterházy Attilát fricskázta a kormányfő. Botka évek óta pártelnök esélyes, állítólag "olyan, mint a fegyver a színpadon: mindenki várja mikor sül el". Kétszer már majdnem szembe került Mesterházyval is, de eddig kitért. Mire játszik és meddig juthat Botka László?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@martinpalermo: Nem. A jégkunyhó nem jelent semmit, én csak valamivel nívósabb helyeket emlitettem, Szegedi lévén eléggé ismerem mindhárom helyet. Persze nem rosz a jégkunyhó sem,
szaboria1
@Nil: Mert lelke mélyén nem hiszi hogy nagyon nyerne most az MSZP, ha figyelted már az okosabbjai a 2018-as választásra fókuszálnak. A fidesz olyan trükkel állt elő most a kopogtató cédula helyett ezzel az aláírási dologgal, hogy pl. Rogánnak 5000 írtak alá másfél nap alatt. Na ez a számomra a nagy trükk. Sokan akik nem tájékozottak majd azt hiszik csak arra adhatják le a voksukat akinek aláírtak. Amikor itt mondtam a szomszédaimnak nyugodtan írjanak mindenkinek alá mert lehet, kételkedtek. Igaz még mifelénk senki sem jött.
Nil
@szaboria1: tegnap aláírást gyűjtöttem - az egyik lakó váltig állította hogy ő már leadta a kopogtató céduláját - nem hitte el hogy most nincs ilyen.
Kérdés mit adott le és kinek? Mit írt vajon alá? Mert kopogtat cédula az nincs.
gazdag dezső
Talán azért dicséri,mert látni a jó eredményeket,a tisztességes munkát amit sajnos a kormány tagjainál nem látni!!Nem az számít hogy milyen a politikai nézete ,hanem az hogy mennyire tisztességes,alkotó,összefogja, megfelelően a szakember gárdát!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.