A bankok megpróbálják áthárítani az emberekre az ingyenes készpénzfelvétel többletterheit. Németh Szilárd szerint nem ez az első „stikli” a pénzintézetek részéről, a bankok „rángatták bele az embereket a devizahitelekbe” is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: A fideszsesek ezt pontosan tudták előre, de a választás miatt mindent bevet a narancsos rabló/hazug horda, hogy jó színben tüntesse fel magát.
A bankok senkit nem rángattak bele egyik (ez a devizahitelre is igaz!) pénzpiaci konstrukció aláírására, igénybevételére estén sem a kuncsaftokat. Ők önként írtak alá.
Nagy különbség!
Nekem is van tartozásom a bank felé, de önként vállaltam, egyik banki alkalmazott sem tartott pisztolyt a búrámhoz.
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Ja mindegyik ki van akadva hogy "spekulálnak"...DE AZ ISTEN SZERELMÉRE! Mit vártak az emberek...hogy majd átvágják a bankokat és nyernek egy banki hitelen? Spekuláns céllal vették fel a devizahitelt hogy majd jól megszivatják a bankokat...sajnálom őket mondjuk, hogy a qrbánék csak még jobban kibasznak velük. Ennyire nagy szopást azért nem érdemeltek...persze magukat kimentették a végtörlesztéssel.
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Nem kellett a ft-hitel, mert drágább volt...
Egy bank a kihelyezett hitelen keresni akar, hiszen a haszonból él.
A végtörlesztés lehetősége pedig mindenki számára adva volt.
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Tudod te is nagyon jól, hogy csak az tudott élni a végtörlesztéssel akinek volt elég sok pénze félretéve...a gazdagok magyarul. Egyébként igazad van...a fidesz szokás szerint hárít és "mossa kezeit"...
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Természetesen tudom, ám arról, hogy nem mindenkinek volt elég tőkéje nem a fidesz tehet.
Márpedig pénz nélkül nem megy a törlesztés...
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: magukat kimentették a többiek meg megkapták a lehetőség látszatát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.