Ismerős a magyar népnek, amit az ukránok éreznek. 1956-ban pont úgy árultak el és csaltak meg minket is, mint ma az ukránokat. Ukrajna csalódott Európában. Európa nem segít az ukránoknak, nem hallja meg a segélykiáltásait. Nem az fáj az európaiaknak, ami az ukránoknak, mert Európát csak a pénz érdekli. Csak az, hogy mit nyerhet, és mit veszíthet Ukrajnán – írja egy ukrajnai felkelő lány az interneten futótűzként terjedő blogjában. Azzal vádolja az európai politikusokat, hogy semmilyen együttérzést, megértést nem tanúsítottak az ukránokkal szemben, akik nem gazdasági követelésekért emeltek barikádokat, hanem az emberi méltóságuk védelmében, az őket kiraboló oligarchák ellen fogtak fegyvert.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szvetlana
Az Európai Unió felejánlotta a segítséget Ukrajnának, de a Janukovics lepaktált a Putyinnal.
Ukrajna megosztott, a nyugati része Európához húz, a keleti része az oroszokhoz, vagyis Putyinhoz. Na ebbe szóljon bele valaki.
Hogy a magyarok nem segítenek? Orbán éppen most kötött egy óriási üzletet Putyinnal
A kislány blogjában ellentmondást fejteget. Azt írja, hogy nem gazdasági indíttatásból lázadtak fel, hanem emberi méltóságukért az oligarchiák ellen. Ez bizony éppenhogy gazdasági eredetű probléma.
Yoda69
@Szvetlana: Ez igy van, es ezert nem szol orban egyetlen szot sem mert o is az oligarchak partjan al. Nem veletlen hogy sorran nonek ki orban szarnyai alatt az uj milliardos meszaroslorincek, csakugy minbt az ukranoknal. Ok besokaltal, remeljuk nalunk nem fajulnak el addig a dolgok, es aprilisban elzavarjak a tahot oda ahova valo.
SwordFish
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
Yoda69
@SwordFish: Nem sertegettelek te faszfej. Azt hittem a naci jelzore buszke leszel, ugy latom nem a bolsevik vagta ki nalad a biztit.

Szerintem te nem erted az egesz helyzetet, de talan majd egyszer felnossz hoza ertelmileg.
Nil
Nincs új a nap alatt. Angliában reagáltak az oligarcha megérkezésére-Magyarországon gondolom a keblére ölelte a hatalom és dugdossa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.