Heller Ágnes volt az Összefogás tatabányai szervezete által indított, „Hitelesen első kézből” című rendezvénysorozat első vendége. A Széchenyi-díjas filozófus, esztéta, akadémikus „A múlt hamisításától a demokrácia meghamisításáig” címmel tartott előadást A Vértes Agorájában. Az emlékezetpolitika és a történelemhamisítás mibenlétéről, valamint a baloldali értelmiség szerepéről beszélgettünk vele néhány perccel beszéde megtartása előtt.

Forrás: kemma.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Na, igen ! Heller Ágnes meg a legszebb filozófus, :(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
tőlem felsorolhatja bárki a z életművét ...egy üldözési mániában szenvedő nénike...aki zsidó identitását , istenien kamatoztatta...és aki hittestvéreinek köszönheti az t amit elért...ugyanis a zsidók összetartanak..és segitik egymást...hol katedrával...hol anyagival...bármivel...de ettől elöttem egy megzakkant elvakult balliberális komcsi...ennyi.------nyalja gyurcsányt, ahol csak akarja ...kiröhögni való..
Csizmás Kond
@szjupermen: ...szóval te rágtad ki a csizmám talpát...?
Budairól pedig annyit, hogy ha alaposabban utánnanézel mnegtudhatod, hogy több mint ötveb űgy van most is folyamatban csak ugye a klikk összezár ezér nehéz a bizonyítás.
A Helleres budailakásizérőlról nem tudok semmit...
Yoda69
Mit lehetne erre mondani? Egyetertek vele.
szjupermen
@tavaszi: Akkor Orbán is zsidó? Mert hogy ő is a kollégiumi szobatársakat segítette, a szülőfaluja polgármesterét és az összes párt társát.Na és a Fideszesek is zsidók, mert ők is összetartanak?
szjupermen
@Csizmás Kond: A koncepciós pereknek bizony ez a velejárója. Több mint ötven ügy van folyamatban? Aztán mind megbukik. Tudod, több mint ezret indított ez a balfasz.. Ebből ha ötven fut, 950-nél több meg megbukott. Én nem lennék erre büszke.
Csizmás Kond
@szjupermen: A koncepciós pereket mindig az nyeri aki indítja, azért koncepciós.
..a büszkeséged meg nem érdekel, vagy azért szoltál, hogy észrevegyem kit állhatsz és kit nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.