A szabálysértési törvény ellen tiltakoztak több mint ötvenen a Város Mindenkié csoport szervezésében szombaton Budapesten, a szerveződés aktivistái szerint módszeresen üldözik a hatóságok az utcán élő hajléktalanokat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Kis butusok,hogy képzelitek,hogy a kormány kihúzza a fejét a homokból,ha nem vagytok szem előtt,nem létező probléma vagytok!persze ,igazatok is van,meg nincs is !
Igazatok van,hogy állami bérlakásokra volna szükség,hogy a kis keresetűeknek is legyen hol álomra hajtani a fejüket,de nincs igazatok az irodák megszüntetésébe,mert ezzel dicső vezér munkahely teremtő projektjébe szóltok bele,miszerint 1 millió munkahelyet teremtünk az EU-ban ,ezért nem okoz fejfájást neki a magyarok külföldi munkavállalása ! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.