Hétezer vállalkozónál kopogtatott az elmúlt hetekben az adóhivatal: a szervezet emberei az elmaradt kamarai hozzájárulás összegét vonták el az érintettektől.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A nagyoknál kopogtasson az adóhatóság,vagy pl azoknál a családtagoknál akik somogyi erdőket vágattak tarra és most az orbánkormány a szerencsétlen volt kulákgyerekeket és azok leszármazottait basztatja a visszatelepítési kötelezettséggel.STB.
kérdem én mit kaptak a valódi vagyonelkopzások kárvallottai ezt,vagy a lévai anikóka ÉS BŰVKÖRE kivételével mind LÓFAXÁT???-MEG HASONLÓ NYALÁNKSÁGOK...
hattorihanna
Szívesen befizetnénk a kamarai díjat,ha a kamara tenne is valamit a vállalkozásokért.Például itt van mindjárt a pénztárgépmutyi,több ezer kiskereskedőt becsaptak,megkárosítottak,és mit csinált kamara? Egy nagy büdös semmit!
Az interneten különböző csoportokat hoztunk létre,és onnan okosodtunk önerőből,leveleket írkáltunk a minisztériumokba stb.Ez lett volna a kamara dolga,nem a tagságidíj beszedése.Egyébként ezt is a fidesznek köszönhetjük,ők tették kötelezővé,hogy rohadnának meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.