A magyar kormány állítása szerint az új paksi blokkokról szóló államközi szerződés ügyében mindenről tájékoztatták előzetesen az Európai Bizottságot. Ezt most az EB az Energiaklub adatigénylésére válaszolva cáfolja – olvasható a szakpolitikai intézet honlapján.

A válaszban az szerepel, hogy a beruházásról őket még nem értesítették, és ebben az ügyben semmilyen hivatalos dokumentum nem született.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár január 16-án azt mondta, hogy Brüsszel mindent tud a tárgyalásokról, és nem emeltek kifogást. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár kiemelte, hogy a Magyarország és Oroszország közötti államközi szerződés szövegét december 14-én átküldték az EB-hez, annak illetékes részéhez, az energiaügyi főigazgatósághoz.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez megy minden kérdésben. Hazudnak, hazudnak, hazudnak !!! Ennek ellenére a sok agymosáson átesett polgártársunk továbbra is Öszödözik, és tapsol, O.V. és pribékjei jövőromboló tetteiért.
Elkeserítő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bundi: Ő az Echo TV-n kívül mást nem néz, mást nem hall meg, mást igazságnak nem fogad el... Közben ő hazaárulózik, mert mély-magyarnak tartja magát.
bundi
@Csizmás Kond: cicusmicus...emlékszel mi hörgés volt az osztrák szemétégető miatt?
na most erre mi itt akarjuk majd tárolni egy idő után isten tudja hány év erősen sugárzó atomhulladékát és ha ez a szomszédoknak nem tetszik?... erre a válaszod:
"...marhaság úgy ahogy van."
gondolkodtál hogy az egész ország egy nagy gödörben van? és nem csak képletesen?
még a fingszagot sem viszi ki a szél, nem hogy az atomhulladék sugárzását...
de igazad van emiatt aggódni marhaság... majd vezéred küldi a jogászokat azok elintézik oszt csókolom...
mondjam mi vagy?
bundi
@lenhardtibolya: ibolyka-ibolyka...
teccik tudni még olvasni?
www.stop.hu/belfold/ijeszto-szamok-nagy-vereseget-szenvedtek-orbanek/1220329/
vagy:
www.portfolio.hu/gazdasag/a_husz_legszegenyebb_kozott_negy_magyar_regio.195954.html
ezeket hogy tolja a csúnya ballibsikre?
tisztában van, hogy miközben ezeket megszavazta a vezér a maga kedves "zsebnáciaji" a háttérben tapsikoltak hozzá? mint a békeidőkben a pártállamban?
az hogy a nagy narancs létrehoz egy fiókpártot hogy a szélsőségeseket is az irányítása alatt tartsa, az még nem jelenti azt, hogy magácskáék kikerülnének a vezér farvizéből... sőt ...
tudja kedveském mik vannak abban a farvízben, amiben tetszik lubickolni?
nyissa ki a szemét és nézzen szét... és lásson is ne csak nézzen, ha médiaszemélyiségnek aposztrofálja magát.
na mentem dolgozgatni... remélem eztán próbál kissé jobban tájékozódni...
coyote3
Nekem az a vicces a történetben, hogy még a saját fanjaiknak is hazudnak folyamatosan...
simmons
@lenhardtibolya: ...azoknak a"Magyaroknak" akik...

Vajon ön szerint mit jelenthet az a két kis jel amit a mondatából ítélve pejoratív jelzőként használt Magyarok szó előtt és után oda biggyesztett?
Sejtem.Ön szerint akkor vannak ,a" Magyarok ", a jó Magyarok,az igazi Magyarok,esetleg még a Magyarok közt a Magyar csapat stb?...és akik ön szerint ezekbe a csoportokba nem férnek bele vajon ön szerint azokkal mi lesz?Tessék gyorsan gondolkodni valamilyen megkülönböztetési lehetőségen mert ha valami csoda folytán mindenki belép egy ilyen boldogságos igazmagyar csapatba akkor ez az identitás megkérdőjelezés már nem lesz aktuális.
lenhardtibolya
@F_Viktor: Nem nézem az Echo tévét, mert nem tudom fogni, kivették abból a csomagból amire előfizettem. Hazaárulózni pedig nem szoktam. Most azonban egyelőre nem folytatom ezt a parttalan vitát az euimádó fanatikusokkal, mert meggyőzni egymást úgysem tudjuk, én pedig nem vagyok hajlandó lenyelni a sértéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.