Hetekig sikertelenül próbáltuk felkutatni, hová lett Mészáros Lőrinc – vélhetően ezres nagyságrendű – disznóállománya, amelyre tavaly 7,4 millió állami támogatást kapott a cége. A felcsúti polgármester két év alatt virágzó agrárbirodalmat épített ki, melynek termékeit már nagy áruházláncokban értékesíti. Az is lehet, hogy a sertéseket már levágták Mészárosék húsüzemében, ám arra nem találtunk magyarázatot, hogy az állami nyilvántartásban miért nem látunk egyetlen kocát sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Nem váltak köddé a disznók ! Ott ülnek a gengszterkormányban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kamcsatka
Valószínűleg elvegyültek a CÖFÖSÖK között, aztán felszívódtak.
perfekt
@A Tündik bündije: szia elhúztam este meccset ,nézni. Néha pedig jók a finom sültek,éna finom a pálesszel vagyok úgy,hogy gyűlölöm! ott pusztítom ahol tudom---te hogy vagy ezzel?:-))
nyanya001
A fidesznyikek itt miért nem brillíroznak ?
Vélemény ? Tavaszi, Verőcze, modera ?
Igazán nem személyeskedni akarok de tényleg kíváncsi lennék
a véleményetekre !
Desischado
@nyanya001: @Pálinkafőző Rézüst: Barátaim, akor már hárman vagyunk! A disznókat meg valószínűleg Inuyasha megsemmisítette a Szélbordával, azért tűntek el!
kukac50
Egy szelet húst adtak minden Fideszes aláírásért és elfogyott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.