A bajai Fidesz szerint most egység kell, a széthúzás veszélyezteti a 2014-es választás sikerét: Zsigó Róbert vetélytársainak mennie kellett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Bizony, bizony! Gyurcsány küldte őket Zsigó ellen.
szablyafűrész
Pártbeli ellenfelek ! Röhej...vegytiszta sztálinista tisztogatás !
Hellcat
Aaaaz igen...ugyan az lesz mint a szógyártó peti...hazudik rendületlenül aztán mikor "kiégett" akkor felfelé buktatják...csak itt megspékelték egy kis bukott baloldalazással...nameg a tipikus "amit csinálunk rákenjük a szocikra" propagandával csalással vádolják már előre a szocikat...
Senara
"A bukott baloldal bármilyen aljasságra képes, ezért a Fidesz csak egységesen, egy irányú akarattal léphet fel sikeresen ellene. Többek között ezzel az indoklással záratta ki Zsigó Róbert saját pártbeli ellenfeleit a bajai Fideszből." Ennyire nyilvánvalóan rákenni a másra saját sz... t . Kell a titulus Zsiga , képviselő , vagy polgármester szeretnél lenni ?
szablyafűrész
Talán ismerős az olajipar nótája, Zsigóig is eljutott:

" Rendes a menet,
A fúró szára mehet,
Fúros-legény vígan éli a viágát...(ref)

Amikor a muzsikaszót meghallja,
Nagyot csap az asztalra és azt mondja,
Rendes a dolog,
A fúrószára forog,
Zsigó legény vígan éli a világát..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.