Visszamenőlegesen csökkentette a kéményellenőrzési díjakat a Fővárosi Közgyűlés szerdán. A 26 igen szavazattal, 5 tartózkodás mellett elfogadott határozat szerint a közszolgáltató 51 ezer, szilárd tüzelésű...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
diszkrét bája van mindenesetre, hogy a rendszerváltás óta az első kormány aki a megélhetési kötelezőket csökkenti...és vannak még is akik telepofával..acsarkodó stílusban szidják és mocskolják az intézkedőket...hogy egyesek milyen eszementek ez döbbenetes...lényeg amindenkori hatalommal valo szembenállás...tényleg megérdemelnék egyesek hogy aki nem irta allá a rezscsökkentést ..fizesse a régi tarifát...de mindenben...
szablyafűrész
@tavaszi: Választás közeleg szívi...nem mondták ? Mi a ló****szt csináltak 3 évig, miért csak most jut eszükbe ?
De ami ennél is lényegesebb ! Meddig tart ki ez a szart jó felkavaró "jóság " amikor pontosan ( szám szerint ! ) 50 féle módon veszik le az embereket, amit egyik mancsukkal odadobnak, a másikkal háromszor veszik vissza !

Nőjjé' má' feee' - vazzeg !

Hiszel még a mesékben ?
levarosbukta
Tavaszi szél nem vizet áraszt hanem bolond szelet fúj a lukból! Mindenki tisztában van vele hogy ez csak szemét kampányfogás. Miért nem az első évben csökkentették a rezsit, miért engedték a plafonig emelni a szolgáltatások árát? A választások után ha ne'adj isten a fidesz nyer meddig lesz ez tartható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.