Szerző: Fery - Egy fél ország kiáltana segítségért, de még az ellenzék sem hallja... Simon és Garfunkel, örökbecsű melódiája köszön vissza, napjaink politikai palettájáról. A némaság ereje lenne ? Nem tudom, nem hiszem, de a síri csend, körbefonja falainkat, életünket, szinte mindenünket. Nyakunkon a választások, és a csend átható. Mintha ez az ország, nem is szeretne demokráciában élni, mintha jól érezné magát abban a miliőben, amibe belekényszerítették az elmúlt években. Pedig ez az élet, csak keveseknek hozta el a kánaánt, hiszen politikusainkon és gyárosainkon kívül, más nemigen gazdagodott. Viszont ők nem kicsit... Nagyon.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mégis, valahogy ez a nép, ezt egész egyszerűen nem veszi figyelembe. Folyik a vízcsapból is a rezsicsökkentés, hurrázik neki, s közben észre sem veszi, hogy folyik ki brifkójából a lóvé, mintha a Niagara vízesés látogatta volna meg a kopott bőrdarabot, amiben bizony pár évvel ezelőtt, sokkal több maradt egy bevásárlás után.

Nem veszi észre az átverést, hogy könnyű úgy csökkenteni 10-20 százalékkal a rezsit, ha közben a forgalmazó 20 százalékkal csökkenti az energiahordozó árait, amit persze elfelejtettek olyan nagydobra verni, mint a rezsicsökkentést.
Sziszifusz
Szerintem az ellenzék, érthető okokból, nem akarja megnyerni a választást. A következő kormány ha az összefogás alakítaná, csapda helyzetet örökölne. Az gazdaság időzített bombái, a fékek és ellensúlyok 9 évre bebetonozott Fideszes vezetői miatt.
nyanya001
@Sziszifusz: Ez is benne van a pakliba ! - Sajnos - !
1magyar
Az ellenzéknek nincs állami pénz és hatalom a kampányra!
1magyar
Ha nyer a fidesz akkor majd megmutatkozik,hogy hogy átverték a népet.
nyanya001
@1magyar: Helye sincs, mert a CÖF kapta meg állami pénzen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.