Az Országgyűlés elnöke szerint a rendszerváltozással nagyjából összemérhető jelentőségű és mennyiségű törvényhozási munka zajlott az elmúlt négy évben, annak minőségét a választóknak kell megítélniük.

Kövér László szombaton Nagykanizsán, sajtóbeszélgetés keretében értékelte úgy a jelenlegi ciklus parlamenti munkáját, hogy ha a választók úgy ítélik meg, újra bizalmat adnak a jelenlegi kormánynak, de a négy év nem olyan nagy idő, hogy az emberek elfelejtenék, mi történt 2010 előtt.

Akik akkor hatalmon voltak, "pontosan ugyanazt tennék ma is" – fogalmazott a házelnök, aki szerint mostani nyilatkozataikból is kiolvasható, hogy a rezsicsökkentést "visszacsinálják", a családtámogatási rendszert "romba döntik", a mezőgazdasági reformnak az ellenkezőjét tennék megint, vagyis "visszajuttatnának bennünket oda, ahonnan 2010-ben elindultunk".

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Kövér: teljesen átépítettük a magyar államot egy szűk kör önös, saját érdekeit kiszolgáló gittegyletté. Mi kurva jól élünk, a nép le van szarva! Ja, és kifosztva! Előre elvtársak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Desischado: èn is imàdom a pacalt, de nem akartalak megsèrteni, akkor hivjuk inkàbb
DISZNONAK!
Hellcat
Rendszer visszaváltozással ér fel inkább...hülye kommunista banda.
kukac50
Igaza van vissza került az életszínvonal a hatvanas évek szintjére!
Az igazságszolgáltatás megszűnt létezni,nem volt ennyi szegény ember még talán a hatvanas években sem, mint amennyi most van.
pacsni
@Desischado: azèrt netulozzuk el, mert azèrt Eszak-Koreahoz nem hasonlitunk, mert ha tènyleg arra kerulne a sor, akkor azèrt gondolom, hogy a magyarember fellàzadozna.
Desischado
@pacsni: Szivemből beszélsz! Nagyon szimpatikus a hozzáállásod! De remélem, nem értesz félre, én nem úgy irígyellek, de rettentően szeretnék egyszer eljutni Firenzébe (is), de anyagiak híján erre nincs lehetőségem. De azért nem átkozom azt, akinek igen. Szóval, nehogy félreértsd, ez egészséges irígykedés, semmi több! A többiben is teljesen egy véleményen vagyunk! Minden jót neked!
Desischado
@pacsni: De ez sem jó, szegény cocák joggal sértődhetnek meg, a miért a csuti hazugot hozzájuk hasonlítsák! Képzeld csak el, ha el kezdenének reklamálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.