Mesterházy Attila szerint ideje lenne végre, hogy Orbán Viktor egyértelmű álláspontot foglaljon el az ukrán válsággal kapcsolatban, és megszólaljon a nagyközönség előtt. Az MSZP vezetője szerint a miniszterelnök hallgatása felveti annak a gyanúját, hogy a Putyinnal kötött paksi szerződés mögött "elvtelen alkuk" lehetnek a háttérben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@furfang: követhetnéd a saját tanácsaidat...:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Majd megszólal ebben az ügyben is, csak még nem tudja, hogyan fogja rá a Fletóra, hogy miatta tört ki a válság.
QQCSI
@F_Viktor: ma, 13:59

Orbán bármit mondhat Ukrajna ügyében, az az én voksomat nem befolyásolja.
furfang
@bundi: De úgy látom kicsit keverjük a dolgokat, mert ez a kezdetben belviszály nem a kisebbségek miatt tört ki Ukrajnában. Következmény lehet viszont, ha most megelőzve mindent elkezdene Orbán hadakozni a magyarokért, csak ártana nekik. Nem kell reflektorfénybe helyezni őket, van baj elég enélkül is. Mesterházyék diplomáciai és tempóérzéke zérő.
F_Viktor
@QQCSI: Igazad van, az enyémet sem fogja befolyásolni :-)
De sok bizonytalan szavazó várja a döntését, mert nagyon sokan megijedtek most az oroszok agresszív viselkedésétől.
bundi
@furfang: ha utánanézel, mert ugye internet létezik, már pár éve... és a jelek szerint használni is tudod, lettek, litvánok, észtek, lengyelek, ...tehát olyan országok, amik területén jelentős orosz ajkú populáció él, és amelyeknek az állampolgárai, közül sokan élnek szintén ukrajna területén, elítélték, és a véleményüknek adtak hangot...
míg a magyarok...sunnyognak mint a bizonyos a fűben... féltik a paksi mogyorót? mert az a 40 százalék, amit visszaoszt az orosz a vezéredéknek, az biza nem sok...
de ezt az autonómia kérdést eddig azért elég szépen feszegették, mind erdélyben, mind kárpátalján...és az ottani nacionalisták eddig is vérszemet kaptak ettől... most mire ez a lapítás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.