http://www.hirhatar.hu/hir/na-de-meszaros-ur-hol-vannak-a-disznok „Mészáros Lőrinc kisemmizte a környékbeli családi gazdálkodókat az állami földek összeharácsolásával, ezt most tovább tetézi a valós állattartóknak járó támogatások jogtalan bezsebelésével, amihez a kormány is asszisztál” - írta szombati közleményében Szabó Rebeka független képviselő, a Párbeszéd Magyarországért politikusa.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
"Na de Mészáros úr, hol vannak a disznók?" Hol lennének? Kormányon vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Lázár úr! Most hallottam egy sokkal jobb mondást, mint a magáé.

Annyit érsz, amennyit a szavad ér.
nemkati
@nemkati: Ezt a főnökének is igyekezzen megemlíteni.
análisdrabális
@nemkati: Dehát akkor lézer dzsonni nem ér meg egy zsák lombtrágyát sem.
szablyafűrész
...ha még egyszer születnék, disznótartó milliárdos Orbánnal szotyihéjat köpködő gázszerelő fideszes polgármester lennék...nem, nem Üzbegisztánban, hanem az Univerzum közepén, Felcsúton...
nyanya001
A Fideszes aparatcsikoknak itt sincs véleményük ?
joopapa
@nyanya001: Most erre mit mondjanak! Ebben hírben nem lehet patásgyurcsánylibásbajnaibukotbaloldalelmutnyocévezni! Itten kérem jogtalanul felvett állatjóléti támogatás esete forog fenn,magyarul ez a disznó csalással szerzett pénzt! De itt kicsiny hazánkban ez annyira természetes hogy nem tisztességes módszerekkel szerzi a pénzt a don vittorio szotyiköpködő haverja mint hogy reggel felkel a nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.