A Jobbik minden más pártnál több szavazót szerzett magának az elmúlt egy hónapban, és ha így folytatja a növekedést, még túl is szárnyalhatja a 2010-es sikerét. Elemzők szerint azonban nem lehet egyértelmű erősödésről beszélni, vannak, akik szerint csak a 2013-as népszerűségvesztést pótolták most, mások szerint egyáltalán nem biztos, hogy az új szimpatizánsok elmennek majd szavazni április 6-án, és tényleg a Jobbikra adják le a voksukat. Megnéztük, milyen perspektívái vannak most a radikális pártnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@postamester: Önmagában nem zavarna az erősödésük, de félő, hogy összeborulnak majd a fidesszel. Ha pedig túlzottan is megizmosodnának, viktorka fog beleülni a zsebükbe, csak a tűz mellett maradhasson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@bögöly: ki tart el kit?az unio legcsoróbb 1o régiójából 3 Magyar, 2 román 5 lengyel. a mezőgazdaság elaprózva nem fog huzóágazat lenni. nem kéne nosztalgiázni,a 3o as évekbeli gyakorlatot nem lehet ,nem is kell visszahozni.cseppet változott a technológia .ha a rendőrség azt tenné ami a dolga ,nem kivilágitatlan biciklisekre vadászna a dűlő úton,akkor nem érezné ugy a szerencsétlen ,hogy nincs rend,hogy csak az egyszerű embert bas tják. nem nagyon tudok egyetlen olyan állami feladatot amit ugy hajtanának végre ahogy kell. bőven elég lenne ott rendet rakni,fölösleges ujakat csinálni.
bögöly
@nehogymá: Akar a fene új problémákat KREÁLNI!
A meglévőket szeretném,ha megoldanák,de ehhez új erőre van szükség.

Ui:- amíg volt Ganz,Csepeli Vasművek,Újpesti Hajógyár,meg még ezer könnyű,ill.textilipari cég Pesten,addig még csak-csak önellátó volt a főváros.
Most ,csak egyetlen termelő céget mutass nekem.
Minden termelő egység vidéken van.
A mezőgazdaságról meg csak annyit,hogy tényleg változott a technológia,etetik is veled a sok mérget,de rendesen ám..
nehogymá
@bögöly: nehogy azzal gyere,hogy csak a retkes nyugat vagy kína etet minket ,mert nem igaz.a magyar paraszt puszta kézzel nyomja el a krumpli bogár petét? a technológia alatt a gépeket értem elsösorban. egyébként az ország nagy területén pld a sárgarépát vagy más gyökérzöldséget nem ajánlanak kisgyereknek a magas nitrát tartalom miatt.a GDP t nem a kukoricaföldön termelik. pénz akkor lesz belöle itthon,ha azt megetetik disznóval,bármivel amit utána itthon fellehet dolgozni ellehet adni külföldre.de igy ,bekell lássad a GDP jelentős részét a főváros és környéke adja. tudom nehéz munka a kapálás de lóf zt se ér
csa-csa
@Nil: mi bajotok a REND, MUNKA, ELSZÁMOLTATÁS szavakkal!
Nem ezt szeretné mindenki???
Hogy nem lesz belőle semmi az egy dolog, de az elv nem rossz!!!
nem?
Nil
@csa-csa: Jobbik módra bűn! Nem kicsit- nagyon!
Az ő rendje a fasizmus rendje amit már ismerünk és normális embernek nem kell.
TAlán példát mutathatnának a munka és az elszámoltatás terén akkor hinnék nekik- de így csak egy lufi amit fújnak- egyszer csak kipukkad remélem - ehhez azonban gondolkodó emberek kellenek- no abból még kevés van de van idő hogy elérjük a kritikus tömeget

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.