Az LMP elképzelései között szerepel az ökológiai mezőgazdaság elterjesztése, a helyi termelők piachoz juttatása, a szövetkezetek megerősítése és egy "valódi plázastop" bevezetése - ismertette csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Lengyel Szilvia.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én meg még sokan mások , demagógiától és és álmoktól mentes kampányt kívánunk! Mi a baj a plázákkal árulja el már valaki, mert én még nem voltam bent? Nem adóznak vagy nem árulnak magyar terméket? A föld!! Drága LMP, kicsit elkéstetek, úgy huszonvalahány évet késtetek! De milyen rossz duma hogy a szövetkezetek megerősítése, milyen szövetkezetek, azokat szétverték úgy hívták TSZ! Ott dolgoztak emberek, volt állat tenyésztés! Most a zsíros nyakú mészáros löci vesz fel nem létező disznókra támogatást, és nyer el ezer hektár szántókat! Nem most kéne ugrálni, se nektek se a többi ellenzéki pártnak, ezt közösen, ahogy a fleto mondta elku..átok nem kicsit nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.