A kistelepülések lakóival kívánja megosztani idén a március 15-ei közös ünneplést a kormány, amely keddig várja a tízezernél kisebb lakosú városok polgármestereinek jelentkezését – számolt be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára azon a sajtótájékoztatón, amelyen az állami ünnepségsorozat részleteit ismertették pénteken.

A felújított Kossuth téren megrendezett zászlófelvonással és Kövér László házelnök köszöntőjével veszi kezdetét a programsorozat reggel kilenc órakor, majd fél 11- kor a Múzeumkertben folytatódik, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet – ismertette Balatoni Monika.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója arról számolt be, hogy az eseménysorozatot a közmédia is közvetíti Tisztelet a bátraknak! című műsorfolyamában.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
konkrétan leírjam a véleményemet? "Az anyátok p!cs@'ját!"
pbalage
konkrétan leírjam a véleményemet? "Az anyátok p!cs@'ját!"
szablyafűrész
Ja. Józsi polgármester, meg Géza alpolgármester, Juci a jegyző és Marika néni a takarítónő majd cipel egy bazi nagy táblát, rajta " Szeretünk Vicc-tor" alatta " Tisza-stadionos"
adrenalink
Mészaros Lőrinc barát csak tessék, csak tessék...!
Dr plágium
Haragszanak a lengyel békamenetesek, a sósavas vénember meg hordóval készül.
Desischado
Enyje, ezt nem értem! Hiszen vezet a fidesz, akkor miért kell toborozni? Valaki magyarázza már meg ezt nekem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.