A Fidesz várja a szocialisták válaszát a Zuschlag János újabb ügyében felmerült kérdésekre. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva úgy fogalmazott...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mi meg várjuk a te szép kusza fogú szádból elhangzottakra a választ hova lett az emberek pénze azaz a 3000 milliárd magánnyugdíj vagyon. Mert ugye te mondtad mindenkinek számlát nyittok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
Ki a farok az a fityisz, hogy bárkinek magyarázkodnia kellene neki egy börtöntöltelék állításaival szemben. A regnáló kormánynak viszont meg kéne magyaráznia, mi a faszt csináltak itt az emút négy évben, meg melyik magyar szónak mi a jelentése az ő szótárukban (jó, rossz, kevés, sok, alacsony, magas, stb.). A botoxos arcúnak sok kiflicsücsköt be kell még kapnia a nagy várakozásban, azt hiszem.
A Tündik bündije
Napról napra erősödik bennem a késztetés, hogy úgy megtépném ezt a ribit...
ferii
@A Tündik bündije: szóljál,szivesen segitek :)
nehogymá
@jozsefherceg: azzal akarsz megeteti,hogy azemberek pártja ennek tudatában nem csinált semmit?vártak,csak vártak türelemmel,méltósággal,ez a balfék meg hagyta ,hogy börtönbe zárják?ja,még egy apróság,sose szavaztam Gyurcsányra.
ferii
@jozsefherceg: Te vagy sötét józsefhaver,azon a beszéden lovagolni évekig,amikor a fidesz folyamatosan lop,csal,hazudik,nevetséges vagy öcsém :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.