Az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese szerint nem a szocialista párt feladata a Zuschlag-ügy, hiszen a volt szocialista politikust éppen a baloldali kormány alatt ítélték el, hanem például az ügyészségé. Tóbiás József erről péntek délután beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Zuschlag által elmondottak nagyon hasonlítanak a 90-es években Pintért ért vádakhoz, miszerint 20 millió forintot adott az olajügyben - a névre már nem emlékszem - vidéken egy embernek. Az vádolt, aki gyilkosságot követett el. Hogy a Fidesz előkerítette Zucshlagot, azon nem csodálkozom. A korrupt megtalálja korrupt társát, az biztos. Aki ezt beveszi, azon nagyon csodálkozom. Ha így lehetne 50 milliót szerezni, és is felkérem az MSZP-t, hogy lehessek képviselőjük, s majd 50 millióért elállok a jelöltetéstől. Ilyen aljadékkal üzletet kötni, nem is értem a Fideszt. Nem véletlen, hogy a Fidesz lapjában jelent meg az interjú, és nem véletlen, hogy ők a könyv kiadói is. Aki tisztában van azzal, hogy a pártok jelölik és véglegesítik, hogy kit indítanak jelöltként, az tudja, ez egy óriási hazugság. Ennyire nem mehet le békába még a Fidesz sem. Ettől többre kellene becsülni a magyar népet, hogy nem etetik ilyen aljassággal. Annyira rettegnek a választás elvesztésétől, hogy ilyen aljassággal hozakodnak elő. Komolyan le vagyok döbbenve az ilyen aljas húzásoktól.
1magyar
Cusinak sok éve volt rá, sok bírósági tárgyalás,hogy ha ez így volt, előadja. De nagyon kilóg a lóláb és a szocik igazán feljelenthetnék hamis vádakért.
Ha így volt, a bíróság elől eddig eltitkolta, ha nem az utóbbi.
coyote3
Nyugalom emberek, most jönnek csak igazán a régi, már feledésbe merült ügyek elő. Figyelem elterelésnek hívják.
magyarbakancs
Ez az úri embernek mondott emberi képződmény mért nem akkor sarazta be a volt haverjait mikkor nyakig ült a kakiban?
Vagy talán büntetett előéletűként nem tud elhelyezkedni és kel a dudva,lé,bagó.?
Menyit fizetett a Fidesz ezért a riport könyvért és mekkora nejlon szatyorba adta át a pénzt neki?
vukkocska
@1magyar: ezt már be is jelentették. A három ember, akiket megvádolt és Gyurcsány, nem hagyják annyiban. Az aljadék majd fizethet, hacsak rágalmazásért nem ültetik ismét dutyiba. Megérdemelné. Egyébként pedig ez az alak elmebeteg, mert aki a Terror Háza előtt azon vihog, hogy ezek már nem fáznak, csak az lehet.
dr. prédikátor
Cuslag, cuslag!!! te kis törött cserépedény!!!A fütyi-sz től mennyit kaptál ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.