Gyurcsány Ferencet tartja fő árulójának Zuschlag János. A volt MSZP-s képviselő mindezt a Blikknek nyilatkozta. A frissen szabadult, egykori szocialista politikus szerint a volt kormányfő a legdurvább szavakkal adta ki az útját, miután 2004 októberében a holokauszt áldozatain viccelődött.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mennyi pénzt kaptál a Századvégtől a könyvre és hogy előadd magad takony?? Ha te olyna tiszta lettél volna akkor nem vonulsz a börtönbe!! Nincs az a pénz amiért több évig dutyiba megy egy normális ember ha nem tett semmit rosszat! Tehát legyél kussba!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Közönséges...:)))) Vajon emlékszik a nylonszatyros, mit is mondott anno a Duna parton?
vukkocska
gerinctelen meztelencsiga. Ha besózzák összezsugorodik. Majd a perek ugyan ezt teszik vele. És akkor hol lesz a századvég? Ugyan úgy kihasználják, mint Csintalan Sándort, aztán dobják.
herczeg0210
@bencemacska: Ha valaki azt mondja magáról, hogy:"okos voltam", akkor azonnal lehet látni, hogy milyen buta is voltaképpen!
Szvetlana
@herczeg0210: szerintem ő nem okos volt, hanem megpróbált politikai karriert csinálni, de nem jött össze. Túl rövid idő alatt akart a csúcsra jutni de nem sikerült, nagyon gernyó taktikát választott. Most ő egy erkölcsi nulla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.