Gyurcsány Ferenc a Facebookon egy olyan felvételrészletet közölt Zuschlag bírósági tárgyalásáról, melyen az egykori MSZP-s politikus arra panaszkodik egy legallgatott telefonbeszélgetés során, hogy Gyurcsány nem akarja elfogadni a korrupciót, mi több szerinte küldetéstudattal küzd ellene – írja a hvg.hu.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon reagált Zuschlag János Napi Gazdaságnak adott interjújára, "csakhogy világos legyen, hogy ki a rabló és ki a pandúr". A DK elnöke egy videórészletet közölt a Facebook oldalán Zuschlag bírósági tárgyalásáról, melyben bemutattak egy lehallgatott telefonbeszélgetést, amin Zuschlag beszél valakivel.

"Zuschlag ne vegye szájára Lendvai Ildikó nevét, mert nemcsak hogy egy napon, de egy könyvben sem említhetőek. Az előbbi egy bűnöző, az utóbbi pedig a magyar közélet egyik legtisztességesebb politikusa" – írja Gyurcsány a Facebookon.

A Demokratikus Koalíció szóvivője, Gréczy Zsolt az MTI megkeresésére mindeközben úgy fogalmazott: a lapban egy elítélt bűnözővel készült interjú, amelynek egyik szerzője egy "a Fidesz által preferált és több száz millió forinttal kibélelt kutatóintézet igazgatója, G. Fodor Gábor". Gréczy Zsolt furcsának nevezte, hogy az írásban "egy kormánypárttól nem távol álló személy" egy elítélt bűnöző szavait igyekszik hitelesnek beállítani. Zuschlag Jánosnak éveken át lett volna lehetősége ezeket az állításait bizonyítani, de nem tette meg sem akkor, amikor meggyanúsították, sem akkor, amikor megvádolták, sem akkor, amikor tartott a tárgyalása – érvelt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levrone
Mekkora szopacs... :-) Gyurcsány Ferenc nem egy 1xű ember, jó ha tudja minden kis csicska, aki le akarja járatni. Kicsit nagyobb formátumú ember, mint a megélhetési politikusok. Nem véletlenül fél tőle a Fidesz, mint a tűztől, mert ők csak ilyen cukrászféléket tudnak felmutatni a soraikban, míg Gyurcsány Ferenc egy félelmetesen intelligens és sokoldalú politikus. Respect.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@jozsefherceg: Te feneséges henceg, ahogy gyagyás todi mondta a gumi macikban, ide is bemásoltad "értékes"soraidat! Hogy füzetnek a fityesznél írásonként? És mennyit?
jozsefherceg
@szablyafűrész: az NBH-nál gondolom én.

www.gondola.hu/cikkek/70650-Zuschlag_zsarolta_az_MSZP_felso_vezeteset_.html

hírTV már leadta a felvételt 4 éve!!! a gonosz hírTV, már 4 éve tudták, hogy cuslag már 2005ben tudta, hogy majd 2014-ben mit kell hazudni, mi?

én elhiszem, hogy nehéz elfogadni, hogy nincs tovább, de ennyire hülye nem lehet senki, hogy még mindig tagadja, és olyan hülyeségeket mond, hogy a fidesz mondatja cusival ezt pénzért.

már 2005ben is ő mondatta azt?
szablyafűrész
@jozsefherceg: Ennyire ne légy ócsójános, nem vagy te már gyerek, hogy a (rém)Hír tv-s mesékre bealudjál...

Figyelj: - "Egy, a hírTV birtokába került hangfelvétel ..."

1/ Na most ! A hangfelvételekkel mindig az a játék, hogy közzétesszük, ezzel is igazolva, nem a levegőbe mesélünk !

2/ Amennyiben a volt NbH anyaga akkor meg egyenesen bukta is van államtitkok - vagy szolgálati titoksértés tárgyában !

Komolyabb emberkének létszol, hogy Hír tv-s macikra aludj el...
szablyafűrész
Ja és persze a hanganyag linkjére lettem volna kíváncsi...
szablyafűrész
@jozsefherceg: Remélem végig olvastad a cikket !

Figyu: "Zuschlag Jánosnak éveken át lett volna lehetősége ezeket az állításait bizonyítani, de nem tette meg sem akkor, amikor meggyanúsították, sem akkor, amikor megvádolták, sem akkor, amikor tartott a tárgyalása – érvelt."

Ez az egészben a lényeg, ugyanis amikor módjában állt volna, hogy bíróság előtt magyarázza magát, nem tette ezzel a mesével, vajon miért ?
Desischado
Már megint Gyurcsányt próbálják ekézni! De érdekes, sosem sikerül fogást találni rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.