A jobboldali ifjúpolitikusok két szupercsapata, az IKSZ és a Fidelitas nem tudta tétlenül nézni, hogy a Bajnaitól Kunczéig most már tényleg minden korábbi arcot magában foglaló baloldali ellenzéki csoportosulás 1 hónappal a választások előtt - mivel az Együtt 2014 és az az Összefogás Párt is megelőzi őket a szavazólapon - hirtelen nevet változtatott tegnap, az Összefogás helyett Kormányváltás néven és kampányszlogennel fognak nyomulni ezután. Hollik István, az IKSZ elnöke és Böröcz László, a Fidelitas ügyvezető alelnöke mi mást is tehettek volna, egy csodás performansszal reagáltak a hírre. Kinyomtatták Petőfi Sándor Minek nevezzelek? című versét egy marha nagy papírra, és odavitték az MSZP-székház elé.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És vezíreteket és társaikat minek nevezítek??? Mert ők is jóságos komcsi vezetők vezetők voltak ám! Csak nevet köpenyt változtattak (színeset!!)
mariaberta
És most mi a nyavalya nem tetszik ennek a díszes társaságnak? Félnek a változtatástól?
QQCSI
Nagyon ráérnek. Inkább fognának söprűt, kislapátot, nylon zacskót és szednék a kutyaszart,
azzal is bekerülnének a médiába, de legalább hasznos munkával.
Nyuszicsibe
"ifjúpolitikusok"... az óvodás-szintet már megütik. @QQCSI: igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.