„Önt meg akarják ölni!" – ezt hallotta a telefonban Ruttner György, nem sokkal az előtt, hogy százmilliós sikkasztás gyanúja miatt házi őrizetbe helyezték – olvasható a Blikkben.

Ruttner Györgyöt – mint kiderült, – bérgyilkosok akarják eltenni láb alól, ezért hetekig védő őrizet alatt dolgozott és élt családjával – tudta meg a Blikk.

"Döbbenetes látványt nyújtottak a kommandósok, akik golyóálló mellényben, állig felfegyverkezve kísérték az ügyvéd urat. Itt, a birtoka előtt is felfegyverzett rendőrök vigyáztak rá" – mondta az egyik szomszéd.

Ruttnert egyik nap behívták a Nemzeti Nyomozó Irodába. Alig akart hinni a fülének, mert azt közölték vele, hogy életelllenes bűncselekmény miatt, sértettként akarták kihallgatni. A lap szerint arra gyanakodott, hogy valaki tőrbe akarja csalni, vagy bántani akarják családját, mégis bement a Nemzeti Nyomozó Irodához, ahol közölték vele, hogy tudomásuk szerint bérgyilkosok vadásznak rá, de arról hiába faggatták, hogy kik és mi miatt akarhatják eltenni láb alól, fogalma sem volt róla.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Naná! Magya a híres Sparafucile kergeti egy méretes bökővel!:-))))
SpamKontroll
Biztosan valami politikia fejesnek védi a titkait, azért védik ennyire... Amúgy kit védenének ebben az országban fegyverrel? Ez az ügyvéd i s csak rontja a szakmában becsületesen dolgozó ügyvédek hírnevét... Soknak alig van munkája..
keresztapa
Ügyvéd, Politikus Bíró, Képviselő egy év tevékenység után már bűnöző, nincs olyan, hogy becsület, csak a mocsár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.