A Szeretek bringázni Facebook oldalán találtuk a lenti fotót. A lány azt írja, azért ült fel az autó motorháztetejére, mert kíváncsi volt, mi történik, ha megteszi. Nem tudott mellette eltekerni, a tulaj végül nem jött, csak a rendőrök.

Ők azt kérték tőle, hogy legközelebb inkább nekik szóljon, hogy ne legyen pofozkodás. Leírása szerint az autón szlovák rendszám volt, így még meg is sajnálta északi szomszédunk polgárát, mennyire elfáradhatott és biztos volt benne, hogy az autó csak lerobbant.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@coyote3: Egy nő vajon mit tehetne a gazdival ? Viszont, ha szeme-fénye autókája megsérül, akkor talán eszébe jut a KRESZ is...egyébként az is hatásos, ha gyorsan száradó festéksprayjel hagy matyómintát a gépen...érdekes, hogy átlagos, alsó-középkategóriás gépek pilótái valamiért nem ennyire parasztok. A menőző büdös bunkónak kell a lelkébe és a pénztárcájába mászni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@szelbatyo: A leírt sztoriban láttam is az eszközt, innét tudom, hogyan néz ki. Ötletes és valóban acélcső.

@Meine Ehre heisst Treue: A hétköznapokban nem tudsz válogatni, mert soha nincs annyi, mint amennyi kellene, különösen nem hivatalok, vagy üzletsorok környékén, a Teszkóba ment én sem szeretem, ha 300 m-rel távolabb kell parkolnom !
szelbatyo
@Meine Ehre heisst Treue: Az életszerűségről:
23 éve lakunk egy tömbházban, 80 lakás, kb 25 parkolóhely, 24 garázs. És vagy 80 autó. ( Van lakás, ahol 3 autó is van ). Olyan helyen lakunk, hogy napi 5 busz jár, az utolsó fél 2 körül. Tehát mindenki gyalogol, vagy autózik. Amíg autózik, semmi baj, de hazajön és megáll... És úgy áll meg - általában azok, akinek a személyi száma 2-vel kezdődik -, hogy ha fél méterrel BÁRMELYIK IRÁNYBAN arrébb tenné le a kocsit, még egy + egy + egy autó elférne. Vagy ha neadjisten egyik-másik farral állna a parkolóba, akkor is több kocsi férne el. És ezek még az ismerősök, akiket le sem b@ßhat az ember... Nem a Tesco parkolóban... Vagy olyan közel állnak hozzád, hogy menyét legyen a talpán, aki a résre nyitott ajtón befér... Hát, EZ az életszerű...
Meine Ehre heisst Treue
@szelbatyo: Ha hagyjátok, akkor meg is érdemlitek... DDD
Meine Ehre heisst Treue
@szablyafűrész: Ha tudom hova megyek, akkor nincs gond a parkolással, előre tervezek (nekem nem gond, ha messzebb kell megállni 300 m-nél).
Inkább, akkor kell nagyon figyelnem, ha ismeretlen helyre megyek, de akkor is meg tudom oldani, hogy ne szorítsanak be.
szelbatyo
@Meine Ehre heisst Treue: Nem hülyézhetem le naponta a szomszédasszomyokat ! ...
modera
@szablyafűrész: Nagyon tévedsz. Ennél sokkal veszélyesebb volt az a szituáció, amikor egy trabantos próbálta az erejét fitogtani a hátam mögül. Benn jártunk a városban, én mentem 50 - el, ő meg beelőzött, majd mindjárt le is fordult jobbra, éppen hogy nem mentem neki. A kisebbségi komplexusokkal küzdők sokkal veszélyesebbek, mint egy rossz helyen parkoló autó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.