A Jobbik célja az elmúlt 24 év "elszegényedést és korrupciót hozó" kormánypolitikájának a lecserélése a szebb jövő érdekében – jelentette ki Volner János csütörtökön a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában.

Az ellenzéki párt alelnöke azt mondta, ennek érdekében meg kívánják nyerni a választást, amire reális esélyt látnak, hiszen közvélemény-kutatók szerint a Jobbik az utóbbi időben megduplázta támogatóinak táborát és a 35 éven aluliak körében a legnépszerűbb politikai erő.

Volner János szerint az erősödésük annak is köszönhető, hogy miközben a Fidesz és a baloldal egymás befeketítésével van elfoglalva, a Jobbik azzal, hogy miként oldaná fel Magyarország súlyos gazdasági és társadalmi válságát.

A Jobbik arról beszél, hogy miként teremtene munkahelyeket, miként erősítené a közbiztonságot és hogyan valósítaná meg az elszámoltatást – mondta Volner János.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Mert az agresszió jobb mint az elszegényedés? A jobbik is csak egymás ellen uszítja az embereket, csak ő más alapon. És őket is csak a pénz motiválja - no meg a hatalom. "A majd én megmondom mi jó neked" gondolkodás. Hát nekem ilyen emberek ne mondják meg.
Yoda69
Isten mentse meg hazankat ettol a neonaci brancstol.
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: @Yoda69: Benneteket pedig az eszetlen és tudatlan rettegés motivál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.