A Simon-ügyet valódi botránynak tartja, de a Zuschlag- és Őszöd-ügyek helyett Bajnai szerint Paksról kéne beszélni. Az Együtt-PM szövetség vezetője az Indexnek beszélt a baloldai összefogás pártjai között munkamegosztásról, és arról is, hogy a Fidesz vezetésének "semmi köze nincs a mérsékelt, konzervatív politikához". Víziója szerint ha a "normális Magyarország hívei" győznek az április 6-i parlamenti választásokon, akkor olyan új politikai helyzet áll elő, amiről ma még keveset tudunk. A közvélemény-kutatásokból Bajnai azt látja: a szavazók többsége kormányváltást akar, de sokan félnek kimutatni pártszimpátiájukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...igy van a hazudozás ..és a simlisség a kenyere a baloldalnak...senkinek nem kell félni de csak rakjanak bátran kitűzőt...de lehet egy döglött libát is ...seggmindegy...tagasztják a buktát elvtársak ...6-án este 10-re fog kisülni...lesz ám anyázás ! te miattad ---ő miatta ----hátbatámadott----lejáratott...megalázott. ...púp volt a hátamon de a párt rám erőltette ezt a gyurcsányt ...megmondtam ne vegyük be..most tessék itt van ...Kovács lacibácsi hallgat is azota is ...mint ...r a fűben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.