Mivel győzködik a pártok aktivistái a Budapest utcáin sétálókat? Mit mondanak a fideszesek Pakról, miért nem bízik saját pártjában sem egy szocialista aktivista? A hvg.hu az utcán járt és kérdezősködött.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Most biztos nagyon fognak utálni, de én szeretném, ha a fideSS nyerne. Véleményem szerint , ha az Összefogás nyer, akkor olyan szinten lesz gúzsba kötve, hogy ellehetetlenítik a kormányzást. Na akkor lesz itt majd hihetetlen mocskolódás. És akkor a zsírdisznó visszajön és sosem lehet majd kiverni a kormányzásból. nyerjenek, kormányozzanak, és dőljön rájuk a fekália, amit összelapátoltak. Igazi tisztítótűz kellene ide, hogy ez a fideSS végképp eltünjön ebből a politikából. A helyét pedig foglalja el egy normális európai jobboldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SpamKontroll
@Horizont: Ausztárliában megcsinálták a nagy megszorítást... Kb. 10 évig tartott, amíg minden szociális kiadást, felesleget visszavágtak. Aztán egy kicsit jobb lett.. Az a baj, hogy a szociális juttatásokon élők nagy szavazóbázis... Már így is hatalmas viták vannak a megszorításokkal kapcsolatban. Amúgy én annak idején teljesen értettem Bokros Lajos verzióját...Dehát akkor is hatalmas volt az ellenszenv felé, pedig lehet, hogy ha megcsinálták volna, ma nem itt tartanánk...
Desischado
@QQCSI: Már akit, mert ami engem illet, coki a szavazatomtól!
nanu52
@QQCSI: Én értem. Ahol az embereknek nincs megfelelő helyzet értékelő képessége és jórészt csak érzelmi alapokon döntenek, ott ilyen helyzet teremtődik. Ki kérdezi meg azt, hogy a pénzügyi kormányzat mikor fordítja meg a pénzromlás folyamatát. (Mondjuk 311-ről 265-re.) Mikor fog csökkenni az ország adósság állománya 55% ra? Miért nem a devizaadósokon segítettek először a kormány az adófaló önkormányzatok helyet? Miért korrupt a közélet? Sorolhatnám de nem teszem. El sem megyek szavazni mert nem lehet felelősen jól dönti.
QQCSI
@nanu52: Késő bánat, eb gondolat, de az ideális szavazólista így lenne ideális:
KIT NEM AKAR LÁTNI A POLITIKÁBAN?
Fényképpel, névvel és a MEG NEM CÁFOLT simlijük részletezésével.
No, a maradékból lehetne összegyúrni 1, azaz (egy) pártot, amely a most nagyon megosztott
ország minden polgárának érdekeit képviselné.
picike
@QQCSI: hm milyen igazad van megetettik
picike
@tavaszi: ha te látsz egy jót szólj én látom de köd van erősen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.