Nem egy helyszínen, hanem külön várják a választási eredményeket a baloldal pártjai - tudta meg az Origo. Még az sem biztos, hogy április 6-án késő este tart közös sajtótájékoztatót Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc. Mindhárom pártból beszéltünk olyannal, aki furcsállja, hogy külön lesznek a pártvezetők, az MSZP sajtófőnöke szerint viszont így mindenki nagyobb eséllyel szerepelhet a médiában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@tavaszi: !Te egy hungarofób bértollnok vagy, aki jó pénzért elárulja a saját nemzetét, egy követ fúj az országból nyomortanyát kreáló Fityisznyikekkel
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@verőce21: ma, 19:38

Te csak tudod...(?)...

@verőce21: - reméljük így is lesz !
verőce21
@szablyafűrész: Meg aztán 18 országos listás párt van. Ebből 17 kormányváltást akar, így a 2,8 millió kormányváltó szavazat ezek összegéből is összejöhet! :)

(Csak tájékoztatásul, a fineszeseknek egyedül van cca. 2,4 milliónyi támogatója.) :)
QQCSI
@verőce21: Ja. Abból 2 milliónyi az én aláírásom.
verőce21
@QQCSI: (21:04) Mondtál eleget! (Abból lehet engedni...) :)
Desischado
Alig várom, hogy lássam orbán pofázmányát, ha veszítenek! Vajon kötözni is kell majd, vagy a gumiszoba már készenlétben van? Jaj, de szép születésnapi ajándék lenne!
QQCSI
@Desischado: A jelenlegi állás szerint Orbán nem fog veszíteni, sőt, minden körülményt figyelembe véve, már az is szép lesz, ha nem lesz 2/3-a. A legújabb ugyebár, hogy Péterfalvi Attila milyen remek indokkal utasította el a jelölő ívek vizsgálatát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.