A baloldal péntek este szinte mindenkit és mindent bevetett Pestszentlőrincen: Bajnai Gordon viccekkel szórakoztatott, Mesterházy Attila telefonon jelentkezett, Horváth Csaba a közönségből integetett. Ebben a választókerületben indult volna Simon Gábor, de miután kiderült az eltitkolt 240 milliója, az MSZP egyik ismert politikusa, Kunhalmi Ágnes ugrott be helyette. A bemutatkozó fórumán megtudtuk, hogy ellenfele volt kollégái most a lakásura hívják őt, szeret idézni Hoffmann Rózsától, arról viszont fogalma sincs, honnan van az a bizonyos 240 millió.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A NAV ügynél kiderült, hogy az ügyészséggel párhuzamosan nem nyomozhat a parlamenti bizottság is. Érdekes a több 1000 Milliárdos adócsalásokról azóta se hallunk, csak Simon 240 Milliójáról. Pedig az adócsalás szálai csak nem a kis APEH adminisztrátorokhoz vezetnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.