A TV2 tiszteletben tartja, de nem ért egyet a Kúria őket elmarasztaló döntésével, amely szerint a kormánynak a televízióban közzétett társadalmi célú reklámja sérti a választási törvényt. Közölték, a csatorna, kötelezettség hiányában tartalmi szempontból nem ellenőrzi a társadalmi célú reklámokat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@tavaszi: nos. Ez a dolog azért felettébb szomorú, mert itt egy diktatúra épül a szemed előtt, de sajnos egy akkora gerenda van benne, hogy azt is csodálom, hogy tudod hova lépsz.
Gondolom történelemből nem jeleskedsz, de tudatom veled, hogy 1948-49 -ben ugyanez volt, aztán be is szívtuk 40 évre.
A tudatlanokat pedig simán be lehet szop@tni ugyanazzal úgy 60-70 évente, mert addigra kihullik a globális emlékezet.
Arra pedig szeretném felhívni a figyelmedet, hogy pont most építed újra a kommunizmust, az pedig nem működött, emlékszel?
yazo64
@tavaszi: Mi vagy te? Házmester hogy ennyire képben vagy milyen kevés MSZP-s szórólapot vittek fel a lakók, kinél lobog a jobbikos zászló? Ja, a jobbikos zászló renden van a szórólapokon meg vigyorogsz mint sült banánban a kukac? Ezek szerint bármennyire is tagadják, tudod hogy lesz fidesz-jobbik összeborulás...
Áruld már el kérlek mi a titkod hogy még mindig itt kommentelhetsz ahhoz képest hogy mennyi hozzászólásodat moderálták már...
pbalage
@tavaszi: és ezt még hozzátenném, hogy jobban fel tudd fogni a történteket:
Tegyük fel, hogy te, meg a szomszédod vagy Magyarország. (2 darab ürge)
A szomszédod állandóan kiplakátolja, hogy "a tavaszi egy kecskebéka".
Jól van, bírod, a szomszédod.
Utána addig b@szakodik veled pl. egy erkélyügyleten (pl szerinte sokszor voltál kint), hogy azt mondod, "jóvanbaszki, vidd az erkélyemet, csak hagyjál már békén"
Erkélyed lezárva, a szomszédé lett.
Utána azt mondja neked, hogy fizessél be a közös kerítésépítési alapba pénzt.
Jóhiszeműen befizeted.
Utána meg a kerítésépítési díjból kitesz neked egy újabb táblát az utcafronti erkélyedre, hogy "a tavaszi egy kecskebéka".
Gondolom nem tetszene, de a hasonlatot vágod?
pbalage
@yazo64: ne bántsuk már, legalább lehet gondolkodni valamin.
pbalage
az erkélyeshez meg még annyit (bocsánat az olvasóktól), hogy persze lehetne ezt még árnyalni, de sajnos éjjel 3-kor csak ennyire futotta.
yazo64
@pbalage: TV3 is lehetne... simicska.orbán-nyerges:)
Dehogy bántom tavaszi-t... ő ebbe a kategóriába tartozik: ha a felsőbb utasítás úgy rendeli, azt kell neki hangoztatnia hogy a tyúk nem a kloáka nyílásán keresztül préseli ki a tojásait, hanem a tenger fenekére merülve gyöngykagylóban hozza a felszínre azokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.