Balogh István Gyermekrák Alapítvány vezetőnek budai ingatlana mellett rendelkezik egy floridai Fort Myers-i házzal is – írja az Index.

A lap szerint budai háza 150 millióba, amerikai otthona 20 millióba kerülhetett, miközben számításaik szerint Balogh mióta az alapítvány vezeti 40-50 milliót kereshetett.

A Lee megyei önkormányzat tájékoztatása szerint az ingatlan kezelői Balogh István Egyesült Államokban élő gyermekei: Balogh Klaudia és Balogh Roland. Erre az ingatlanra van bejelentve a magyar Gyermekrák Alapítvány amerikai testvérszervezete, a Childrens Cancer Foundation Inc..

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aborisz
Ékes roma szóval . Rák egye ki a belit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szaboria1: 14.43-ra: 15 millio forint egy kevesbbe puccos auto veteli ara (termeszetesen a szalonban vasarolt, 0 kilometeres autorol beszelek), es az utalas idopontja miatt is nagyon kilog a lolab, legalabbis az en olvasatomban.

Egyszer regebben mar megemlitettem, hogy MINDEN zsenialis csalasnak VAN valosag-alapja, vagyis biztosan ugy tortent, ahogy Te is mondtad: segitett mondjuk 10 gyereken, 1500-on meg NEM segitett, mert ezt a penzt forditotta ingatlanvasarlasra,... Ha ugy nezzuk, ez is a penzkimentes egy formaja, mondjuk miert nem Nyirbatorban vett ebbol egy ketszintes ingatlant, azt barmikor tudna mobilizalni, ha szuksege lenne ra (illetve az alapitvanynak, amiert FELELOS)
nezelodo
A sok felmerülő kérdésen túl had kajánkodjak, ha az USA-ban is lesz rezsicsökkentés, mert lesz az biztos, hiszen utánozzák Orbánt, jól megszívják, mert a céges házra nem számolható el a rezsicsökkentés!!
kopeba
Vajon miért nem inkább Kötegyánba , vagy Geszten vett házat ? Azokat olcsóbban megvehette volna.
esmeraldana
Azért ő sokkal többet letett az asztalra a rákos emberek megsegítésére, nem úgy mint Fletó, vagy a Fityesz az országért !!!
análisdrabális
Tud-e valaki esetleg válaszolni. Ez az organizmus miért nem a börtönben rohad már 1-2 éve?
hattorihanna
@análisdrabális: Azért nem, mert az ilyen kiemelten közhasznú alapítványokat nehéz ellenőrzés alá vonni,csak a kuratórium dönthet,felügyelheti az alapítvány tőkéjét.A kuratóriumot pedig az alapító jelöli ki.Így már gondolom kicsit érthetőbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.