Egy Hit Gyülekezete nevével fémjelzett Facebook-csoport próbálja kétségbeesetten a Jobbik ellen hangolni a közvéleményt. Tagjaik fideszes és baloldali aktivisták, Hit Gyülekezete-hívek. Nem tudni, ki pénzeli őket, ám még fontosabb, azt sem tudni, mi a céljuk. Nagyító alatt a facebookos hiszticsoport. „Az egyházak maradjanak ki a politikából!” „A papok, lelkészek ne kampányoljanak!” – szinte hetente hallottunk ilyen és ehhez hasonló szavakat elsősorban a szélsőbaloldal politikusaitól.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
Szerintem, egy hívő ember azért tisztában van azzal, hogy a Teremtő "felfogása szerint", nincsenek pártok...
Nil
Nem akarom elhinni hogy az MSZP bármiben is összefogna a fidesszel - már nem-remélem - bár mindig is látszat volt az ellenségeskedésük és csak a hatalom megszerzéséről szólt a kommunikációjuk. A jobbik ellen nem kell fellépni - észre sem kell venni őket - esetleg nevetségessé tenni - mert azok - ahogy masíroznak a kis horthy katonák.
Sajnos, ha nem lenne a múlt akkor sokkal viccesebbek lennének - de ami történt megtörtént - és semmi kedvem az ismétléshez. Én akkor nem buktam meg mint ember!
moiszikf
@1magyar: "egy hívő ember"-re gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.