A Fidesz szóvivője szerint a baloldalon semmi sem változott az elmúlt években, "bukott politikusok és börtöntöltelékek álltak össze".

Hoppál Péter azzal kapcsolatban fogalmazott így csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy – közlése szerint – a német megszállási emlékmű terve elleni szerdai baloldali tüntetés egyik szervezője Marsovszky Balázs volt, akit a Zuschlag-ügy hatodrendű vádlottjaként korábban börtönbüntetésre ítélt a bíróság folytatólagosan elkövetett csalásért.

A 2010 előtt "minden idők legkorruptabb kormányzását" elkövető szocialisták "tárt karokkal várták vissza" a jogerősen elítélt bűnözőt, sőt a hírek szerint "még szabadulóbulit is rendeztek a tiszteletére" – mondta a kormánypárt szóvivője.

Hoppál Péter azt is megjegyezte, hogy Marsovszky Balázs a XV. kerületi önkormányzat vagyonkezelési bizottságának tagjaként 3,5 millió forintért egy 78 négyzetméteres budapesti lakáshoz juttatta Zuschlag Jánost.

A szóvivő mindemellett azért is megdöbbentőnek és képmutatónak nevezte a baloldal szerdai Szabadság téri demonstrációját, mert az említett Marsovszky Balázs évekkel ezelőtt együtt gúnyolódott a holokauszt áldozatain – a börtönből nemrégiben szabadult – Zuschlag Jánossal a Terror Háza Múzeum előtt.

Értékelése szerint Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a baloldal megújításáról szóló ígérete hazugság volt, hiszen ahelyett, hogy pártja megszabadult volna a bűnösöktől, "tárt karokkal fogadják vissza azokat, akik esetenként köztörvényes bűncselekményekben érintettek".

Mesterházy Attila nem elég, hogy "börtöntöltelékeket" fogad vissza a baloldalra, de titkolózik arról is, hogy Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettesen kívül még hány szocialista politikusnak van hamis afrikai útlevele és titkos bankszámlája – fogalmazott Hoppál Péter, aki szerint "itt az ideje, hogy színt valljon" az MSZP elnöke ebben a "bűncselekmény-sorozatban", amelyben "szügyig gázol" a szocialista párt.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bortontoltelekek a fidesz oldalan vannak. Elitelt gyilkosokkal vitettek el a fiatalokat a fidesz-szekhaztol. Borfeju nacik tamadtak a teve szekhazra 2006-ban. Es a fidesz engedte szanadon a baltas gyilkost is. Az asszonyvero komondorosrol meg mar ne is beszeljunk.
Jobb ha hoppa melyen kussol inkabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@szablyafűrész: ma, 19:35

Az állatorvos is szörnyülködve mondhatta: - ekkora állatot még én se...
modera
@Sziszifusz: @bukfenc: @szablyafűrész: @pbalage: @F_Viktor: Április 6. = Fidesz. Utána majd beszélgetünk tovább, ha még itt lesztek...
kkalman
A jobb oldalon meg csupa erkölcsös, tiszta lelkű, szent életű maffiózó jött össze, hogy nekünk, gyarló földi halandóknak példát mutassanak erkölcsből.
Először mindenkinek a maga portáján kellene rendet rakni, és ha az megtörtént, utána lehetne a másikat megszólni.
Ez mind a két oldal igazsága kellene, hogy legyen.
szablyafűrész
@modera: ...csak ennyire futotta ? A vezérkosod is aggódik, mert személyesen rohangál megyéről megyére, ahol gyengécske a helyi maffia...
silber13
@modera: 22:46-ra : Mi végre ez a burkolt fenyegetés? " Április 6. = Fidesz. Utána majd beszélgetünk tovább, ha még itt lesztek... " Bokáig izguljuk össze magunkat, vagy elég lesz térdig?:-)) De komolyan,: mégis hol kell legyünk majd azután a nevezetes nap után? Mit javasolsz?:-))))
modera
@silber13: Semmiféle burkolt fenyegetés nem volt ebben, valamit nagyon félreértettél. Azért írtam csak ezt, mert már így is eltűnt jó néhány régi arc, akikkel összerúgtam néha én is a port, van, aki egyszer megunja, vagy feladja. Mindössze erre céloztam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.