Pár év alatt 49 millió forintos adósságából 70 milliós megtakarítása lett Kőhegyi Istvánnak, az MSZP baranyai szervezete egyik vezetőjének – hangzott el az M1 Híradóban csütörtök este.

Információik szerint Kőhegyi István 2010-es országgyűlési képviselői vagyonnyilatkozatában 2 millió forintos vagyon és 49 milliós adósság szerepelt.

Egy frissen nyilvánosságra került bankszámlakivonaton viszont közel 71 millió forintos egyenleg szerepel – hangzott el.

A Híradó idézte Kőhegyi István hétfői nyilatkozatát, amelyben az állt: nem bűn magyarországi bankszámlán olyan vagyont tartani, amivel el tud számolni. Jelezte, hogy feljelentést fog tenni, mert szerinte banktitok került nyilvánosságra.

A Híradó szerdán megkérdezte Mesterházy Attila pártelnököt, aki azt válaszolta: beszélt a politikussal, aki azt mondta neki, hogy legálisan szerezte vagyonát, és ezt elhitte neki.

A rendőrségre a Híradó információi szerint egyelőre nem érkezett feljelentés az ügyben.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Pár milliárd meg nem számít!
Engem Felcsút polgármesterének gazdagodása jobban érdekelne (a nevét nem jegyzem meg mert minek)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Elvtársak , polgárok , kartársak , Mi a bajotok, jól tudott befektetni ! A zselézett zusi barát is ezt mondta, mikor firtatták "vagyonkáját "
öcsibácsi
@nahát: Nem nálam akdt be, hanem te nem írsz másról, csak arról, hogy ma szopsz meg mindíg. Inteligenciádat azzal méred, hogy naponta hányszor írod le maszop? Ezt a feladatot Orbán szabta meg? Csak nem büntetésből kaptad ezt a feladatot? Szorgalmasna szorgalmas vagy ezen a téren.
nahát
@öcsibácsi: Kattogj csak tovább. Szórakoztató! xD
tavaszi
@öcsibácsi: öcsibácsisajt...nem kell szégyelni hogy komcsi-maszopos coci vagy ...viseld büszkén...felemelt fővel ..és puha gerinccel. csak azt vedd tudomásul,hogy a szemétdombra küdik a szószóloidat ...6-án. és te itt fogsz állni ...csalódottan de akkor is csalódnál ha nyernétek...mert tefajtád az az emberfajta akinek semmikor -semmi nem jó...csak az amikor május elsején magadba "dűthetted " az ingyen sört ...kolbászt...ujra sört---pálinkát ...ujra sört. ---és este az asszonnyal boldogan mondtátok...nincs jóbb a cucilizmusnál asszony ...hiába ...ja holnap munkásőrgyűlés lesz kikell takaritanom a fegyvert ...(nos ez már nem lesz öcsibá-------pááááá)
coyote3
Semmi baj! Ennek is egy vagyonosodási vizsgálatot, mint a zselésnek, a kis komcsi ivadéknak meg a többinek...
Meine Ehre heisst Treue
Nem tudni, honnan van ez a pénz, mindenesetre az biztos: a szociknak (is) van gazdagon tapasztalatuk a bűnözés terén.

Az már önmagában vérlázító, hogy a rendszerváltáskor létrejöhetett az egykori állampárt utódja, melynek a nevéből nem a szocialista, hanem a munkás szó hiányzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.