Meglepő fordulat: nem a vereségtől, hanem a választási győzelemtől félnek jobban a miskolci szocialisták. Legalábbis komoly kételyek merültek föl a szimpatizánsokban az ország vezethetőségét, illetve...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
"Nem kell félni , nem fog fájni"-------Messze még az idő,amikor kormányozni kell a cociknak. Kár ,hogy egy anno MDF-es Debreczeni József szavaira képesek felülni Miskolcon. Ő egy sértett frusztrált liberális ...anno az Mdf-ben Antal hamar kiismerte ,és jócskán mellőzte...ő egy köpönyegforgató ,rongy ember ...ellentétben az álltalam ma is becsült akár cociknak ...akik kitartanak a párt mellett...még ha most tényleg besározódtak...Na de lelkük rajta . pedig semmi ok a félelemre ...ha a fidesz marad Miskolc is jobban fog élni...bármennyire most debreczeni libsi mást is böfög.
A Tündik bündije
@tavaszi: Hát... nem tudom, mennyire ismered Miskolcot, én elég sűrűn járok arra, főleg az ott élő rokonság miatt. Arról a városról sok minden eszembe jut, de az, hogy jobban fog élni, nem igazán.
Sziszifusz
@tavaszi: Az, hogy mi volt Debreceni, az csak egy dolog. Orbán is volt egykor ami volt és most mi lett ? Demokratából, autokrata !
nezelodo
A hályogkovács is csak azután kezdett félni amikor megmutatta neki egy szemsebész, mit csinált addig a bugylibicskájával.
Nem akad senki aki a felkenteknek is megmutassa,hogy mit műveltek? Igaz a "szerénységük" okán úgysem hiszik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.