Vannak ám igazán nagy, mondhatni országos érdeklődés övezte „közügyek” itten! Például Welsz Tamás vállalkozó, önkéntes tiszteletbeli konzul – és az ég tudja, még mi minden volt ő – gyanús halála. Nem tréfadolog, ez a kétes előéletű ember a jelek szerint tényleg belehalt valamibe. Az ok ugye tisztázatlan.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért ne ábrándozzunk, az ilyen emberek nem egy politikai vonal mentén mozogtak, és a potyalesők is sokszínűek szoktak lenni, akik a haszon reményében körülöttük lebzseltek.
Gondoljuk csak végig, a rendszerváltás közel két és fél évtizede alatt kik és kivel bratyiztak, fényképezkedtek osztottak, vagy síboltak hatalmas köz és banki pénzeket, és mi lett egyikből, és a másikból. Vállalják-e felfelé bukottak, azokat akiknek a hátán fölkapaszkodva mára már tiszta kezűeknek akarnak látszani? Némelyik megértette az idők szavát, önként vonult feledésbe, másoknak a Szabó ügyész úr jelölte ki az utat.

Pedig ahogy a rendszerváltás előtt a szovjet katonaszoborra kiírták. " Ne vigyorogj Iván, semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem váltunk törökké!"

A mai "nagyok" biztos nem olvasták, mert elvenné az örömüket, hogy ők zavarták haza, azokat a megszállókat, akiket most visszacsalogatnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.