Az MSZP nyílt vitára szólította fel Orbán Viktort Mesterházy Attilával szemben, és válaszoljon arra is: miért kellett ilyen gyorsan, titkokban tető alá hozni a paksi szerződést. Szanyi Tibor szerint április 6-án eldől, hogy az orosz medve fenyegetésében akarnak-e élni, vagy Európához tartoznának. A Fidesz szerint egyedül az MSZMP kormányzása alatt élt Magyarország "az orosz medve fenyegetésében".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
„Valaha oroszellenes volt, most oroszbarát,
valaha liberális, ma jobboldali,
valaha támogatta a szabad piacot, most államosít,
valaha az oktatás decentralizációjában hitt, most központosít,
valaha erőteljesen Nyugat-párti volt, most pedig a „hanyatló" és „bűnös" Nyugatról beszél (de elvárja az EU anyagi támogatását),
valaha meggyőződéses ateista volt, most meg áhítatos frázisokkal operál."
Charles Gáti 1989 után sok éven át bensőséges kapcsolatban a Fidesz vezetőivel. Két könyvének magyar fordítását Orbán és Kövér ellenőrizte.
A kérdés az, hogy egy lehetséges új hidegháború küszöbén Orbán kivel tart. Tovább mélyíti barátságát a volt KGB-s Putyinnal?
Orbán eljárja a 'pávatáncot', amivel – szerinte – folyton túljár az európai partnerek eszén.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.