Csökkenő ütemben fogy a népesség, idén januárban az egy évvel ezelőttihez képest csökkent a halálozások száma és nőtt a születéseké - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nem az emberek számát hanem az életük minőségét kellene javítani!!!
darwin
@1magyar: Vagy megállítani a megélhetési szülést.A környezetemben nincs munka,nagyon sokan azért vállalnak három gyereket,mert így az asszonynak kb 12 évre meg van oldva a munkaviszonya,a gyerekek meg ingyen kapnak mindent.Az ,hogy 12 év múlva mit dolgozik az elnéptelenedő faluban az asszony,hogy ad enni a három tanulatlan gyereknek,az senkit nem érdekel.Az messze van.Most kell enni.A gyerekek meg szaporítják a leendő segélyezettek számát.Nem tanulnak,mert más se tanul, az utca neveli őket,munkába menő embert nem is látnak.
Nálunk 30 százalék az így élők száma.Országszerte hány ilyen lehet?A múlt évben 10 gyerekből már 7 volt a Pusoma,Burai,Farkas,Lakatos.
Tényleg lassabban fogy a magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.