A Fidesz szerint a "Gyurcsány-koalíció" kormányra kerülésével a több százezer ember pihenését lehetővé tevő Erzsébet-program fennmaradását is veszélyeztetné. A baloldalon ugyanis ugyanazok vannak együtt, akik az állami üdülők többségét áron alul játszották át magánkézbe és hagyták, hogy a magyar étkezési utalványokból származó profitot a külföldi multik tegyék zsebre – írta nagyobbik kormánypárt hétfői, az MTI-hez is eljuttatott közleményében.

A Fidesz bővíteni fogja az Erzsébet-programot, amely bebizonyította, hogy az állami tulajdonú üdülőket nemcsak elherdálni lehet, hanem a gyermekek, családok és nyugdíjasok javára fordítani – írták. Hozzátéve, hogy szerintük a "Gyurcsány-koalíció" kormányra kerülése a családi adórendszer és a gyed extra mellett ezt is veszélyezteti.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petike
Amíg a gyurcsányék voltak hatalmon, a cégemtől kaptam üdülési csekket, egy évben egyszer elmentünk egy hétvégére a családdal kikapcsolódni.(A benzin sem került ennyibe)
A felcsúti törpe viszont ezt is megadóztatja, tehát a cégem nem ad ilyen lehetőséget, amellett, hogy az igazságos egykulcsossal havi 25 ezerrel csökkent a bérem, és a cégemet folyamatos adóemelésekel, rezsicsökkentéssel igyekszik tönkretenni.
Úgyhogy igencsak kussolniuk kellene.
análisdrabális
Emberek: a stadionos maffia a gyermekeink jövőjét veszélyezteti! Takarítsuk el őket április hatodikán!
DR Eric CARTMEN
Az semmi ! Állítólag Gyurcsányék ha nyernek, a fideszre szavazó férfiakat kiherélik, a nőket pedig mind megerőszakolják ! Az öregeket és csúnyákat simán lelövik. Úgyhogy selmeci gabikának nincs félnivalója. (hányat kell még aludni a választásig, mert ezt a röhejes sárdobálást már rohadtul unom)
coyote3
Sőt a a fecskék hajnali csivitelését is... De leginkább a haverok pénzét! Mindjárt itt van a berényi valaha önkormányzati gyermeküdülő példája. A NER magasztos bevezetése elött önkormányzati dolgozók készítették a kaját. Most a haverok cégei biztosítják jó pénzért...
Nil
Én is szeretnék nyaralni menni !
szeretném megfizetni.
taglo
Én már megsem lepödöm ! Győzni fognak ezek a férgek,de nem lesznek ismét 4-évig ,mert olyan megszorításokat fognak bevezetni ,(büntetésből ) hogy elszakad az a bizonyos cérna ! És akkor istennél az irgalom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.