Egy, csak egy őszödi beszéd volt, a Gyurcsányé, a szocialistáké, pont – nyilatkozta Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Népszabadságnak adott interjújában. Kósa Lajos szerint van a baloldalon egy „fix idea, egy olyan várakozás, hogy egyszer majd Orbán Viktornak , a Fidesznek is lesz őszödi beszéde”, szerinte azonban ez lényegében kizárt. „Teljesen máshogy vagyunk összerakva, mint a szocialisták. Egy értékvezérelt politika mindig sokkal konzisztensebb, nem igényli azt, hogy egyszer csak „coming out”-oljon valaki” – mondta az alelnök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Persze, hogy kizárt, de nem azért, mert nem lenne rá ok/indok, hanem azért, mert a Bölcs Vezető mancsát éppen megfogják, amint nyúl a csokiért, már a markában is van, amikor tetten érik, mire közli,hogy nem vinni akart, hanem odatenni !

Ja, meg gerinc kérdése...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Kósa: Kizárt, hogy a Fidesznek legyen őszödi beszéde.
Kósa úr az önök Őszödi beszéde az elmúlt négy év kormányzása.
Mivel 2010-ben nem mondták,hogy csorbítják sok ember szerzet jogait és, visszamenőleges törvényeket fognak alkotni.Az alkotmány saját szellemiségükre írták.
A beszéd négy év alatt folyamatosan elhangzott.
Kérdezze meg a trafik ,föld tulajdonosokat,egyetemistákat kiket nem vettek fel állami helyekre mert nincs támogatás az egyetemeknek,a rengeteg külföldön dolgozó fiatalokat is megkérdezhetné..
Ők a Fidesz Öszödi beszéd kárvallottai.
Mobil123
Elég ha csak te megszólalsz az már felér egy őszödi beszéddel. (bele is kavarodsz a hazudozásba!)
coyote3
Ez a kósa nevű faék ennyire buta:) Beismeri, hogy képtelenek az igazmondásra...
human
@coyote3: De mintha még büszke is lenne rá. Mintha ez lenne a fidesz erőssége.
A Tündik bündije
A Fidesznél más sincs, csak öszödi beszéd. De azért nagyon tetszik, ahogy Egyértelmű Kapitány kezét-lábát elvetve mentegetni próbálja Kim Ir Viktort.
coyote3
@human: Amilyen sötét szegény, lehet valóban büszke:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.