Kövér szabharcol, Navracsics konszolidál, Budai Gyula pálinkázik, Ángyán tesztel, Schiffer hitelezik, Gyurcsány pedig lebeg. Lefülelt mondatok az elmúlt hétből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hát... hintaló legyek ha a minielnök normális!
A karcagi Elektronikai Hulladékhasznosító Központ átadásakor gőgössége mámorában szemrebbenés nélkül az alábbi mondatok hagyták el ipari gyémántokkal bélelt vezénylő tábornoki ajkát. „Magyarországon 23 százalékos az ipari termelés részesedése a teljes nemzetgazdaságon belül. Ezzel Európa harmadik legiparosodottabb nemzete a magyar a német és a cseh után – jegyezte meg a kormányfő, aki szerint komoly esély van arra, hogy a következő négy év végén versenybe szálljunk a kontinens legiparosodottabb országának címéért is.” Beszéde végét nemzeti kampányolással fejezte be, „arra kérte a derék karcagiakat és kunokat… ne kacérkodjanak azzal, hogy megosszák a szavazatukat. Minden siker, amit elértek, csak azért volt lehetséges, mert mi voltunk Európa legegységesebb nemzete” (kormány.hu)
Dr plágium
Szerencsére nem Viktor seggnyalói rendezték el :), így azokat már nem tudják lelopni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.