A Fidesz kezdeményezi Mesterházy Attila, MSZP-elnök meghallgatását az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén, mivel szerintük Welsz Tamás halála után ő maradt az utolsó, "aki erről a borzalmas szocialista bűnregényről információkkal rendelkezhet".

A nagyobbik kormánypárt azt írta: a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén a kormánypárti képviselők kezdeményezni fogják ténymegállapító vizsgálat lefolytatását Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese és más szocialista politikusok eltitkolt afrikai útlevele ügyében. A meghallgatásra a bizottság idézni fogja Mesterházy Attilát, mert Welsz Tamás halála után ő maradt az utolsó, "aki erről a borzalmas szocialista bűnregényről információkkal rendelkezhet".

A Fidesz közleményében hangsúlyozta: a szocialisták elnökének, mint közreműködésre kötelezett személynek a törvény értelmében kötelessége lesz megjelenni a bizottság előtt.

Mivel egyedül Welsz Tamás tudott arról, hogy az MSZP-ben kiknek volt hamis afrikai útlevele, és kik nyitottak ezek segítségével titkos bankszámlákat, tőle halála miatt sajnos ezeket az információkat már nem fogja megtudni senki. A szocialisták körüli hamis útlevél-botrány példátlan bűncselekmény-sorozat, és súlyos nemzetbiztonsági kockázatot is felvet. A  kialakult helyzetben Mesterházy Attilának kell megválaszolnia, hogy kik azok az MSZP-s politikusok, akiknek hamis útlevele van – fejtették ki.

A közleményben kitértek arra is: a kötelezettség megállapításáról a bizottság a nemzetbiztonsági kötelékbe tartozó személyekről feles többséggel, más személyek esetén kétharmaddal határoz. A közreműködésre kötelezett adatszolgáltatási –, megjelenési – és nyilatkozattételi kötelezettség terheli. A meghallgatás legkorábban 8 nap múlva, azaz április 3-án lehetséges.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsibácsi
Talán aki, akik megrendelték és megrendezték az újabb olyan halálesetet, ami érdekes módon a FIDESZ nek és a hazugságaikat terjesztőknek kedvez kellene kérdezni. Ezzel viszont nem merenek előjönni, pedig amíg nem tisztázzák magukat a nyílvánosság előtt ők vádolhatóak politikai gyilkosságokkal is ! Miért nem mernek kiállni és beszámolni arról, hogy nekik hány hamis útlevelük van? Hányóuknak van számlája külföldön? Hányan és miként mosták a pénzeket of shor cégeken keresztül? Ezekről számoljon be Orbán. No meg a saját és Mészáros milliárdjairól is. Rogán tisztázza magát vagyonosodásáról. Nincs semmilyen erkölcsi alapja a FIDESZ-KDNP maffiózóinak senkit számonkérni, amíg saját piszkos ügyeiket nem tisztázzák! Persze erről a "köz", pardon orbáni média mélyen kussol, mert azokban csak becstelen, jellemtelen, gerinctelen seggnyaló, alákérdezők tevékenykednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.