Valljon színt az MSZP elnöke arról, hogy kik azok a szocialista politikusok, akiknek hamis útlevele lehet - ezt kéri Mesterházytól a Fidesz szóvivője, aki szerint újabbnál újabb megdöbbentő bűncselekmény-sorozatokra derül fény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A fidesznyik olyan, mint egy debil gyerek:

"naaaaaa...mond má meg...naaaaaa...lehet, hogy tényleg nem tudod, de azé naaaaaaa...mond má meg...naaaaaaaaaaaaaaaa...mongyá má valamit...naaaaaaaaaaaaaaa..."
Senara
Kik azok ? :-))) Szerintem kérdezzétek meg Weiszt , hány kamu papírt töltött ki :-) Mesterházi tessék kiadni egy listát . simicska kövér , szij ártó , arogáns antika , csuti polgármester természetesen tegye hozzá azt halottam egy fiútól aki a barátom , de még se a barátom , de hiszek neki .
Senara
hvg.hu, ma, 14:58 Jobbik: melyik MSZP-snek van még afrikai útlevele? hvg.hu, ma, 14:50 Megint Simonnal nyaggatja a Fidesz Mesterházyt Miért kell 8 perc késéssel ugyan azzal a témával előjönni -)))))) tessék beosztani elvtársak , kommunikációt egyeztető polgárt kirúgni
nahát
A sumák sz..házi ki akarja húzni a választásokig a válasszal, hogy ne veszítsenek még több szavazatot! Előre menekül, de messze nem fog jutni!
taglo
Valjon szint !Ezek már beteges ,aberált ,állatkák !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.