Pénzmosásgyanús ügyletekről és az általa működtetett segélyszervezet támogatóiról is árulkodnak azok a dokumentumok, amelyeket Welsz Tamás múlt csütörtökön bekövetkezett halála előtt adott át a rendőrségnek – írja keddi számában a Magyar Nemzet.

A lap értesülése szerint a nevével fémjelzett Charity March nevű segélyszervezet hazai "ügyfeleiről" is adatokat szolgáltatott a rendőrségnek halála előtt Welsz Tamás.

Welsz pénzmosásról is tudhatott

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a múlt csütörtökön váratlanul elhunyt vállalkozó – mint a Charity March misszióvezetője – olyan dokumentumokat is átadott a hatóságnak, amelyek alapján nyomon követhető, hogy a segélyszervezet milyen cégektől, illetve magánszemélyektől kapott támogatást.

Ezekből az iratokból és adathordozókból kiderülhet az is, hogy az említett támogatók a szegélyszervezet afrikai akcióihoz csatlakozva milyen összegeket igyekeztek eltüntetni a magyar hatóság elől, valamint az is világossá válhat, kik használhatták pénzmosásgyanús ügyleteik leleplezésére a segélyszervezettel tartott kapcsolatukat – írja a Magyar Nemzet.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Tudhatott még Kaja Ibrahimról is valamit , Josip Totról , Simicskáról Palibácsi doktorijáról , Tokaj-Hegyaljáról trafik mutyiról , föld mutyiról , polgármesterke milliárdjairól ,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
feltételezések - a bizonyítékok meg már eltűntek
kukac50
Ha Simonnak nem volt Afrikai útlevele akkor nem is rakhatott be vele pénzt a bankba.
Akkor miről hazudoznak?
Desischado
@magyarbakancs: Enyje-benyje! Nem szégyelled magad, Még örülj, hogy nem ment a Tek! tudod, milyen bátor legények! És amúgy "tisztára mostad", vagy még meg tudtad menteni?
Desischado
Ezt mondom én is. Ha szocik ellen lettek volna terhelő bizonyítékai, már diadalmenetben hordozta volna körbe a fidesz, és vigyáztak volna rá, mint a szemük fényére. Az összes hivatalos szerv a fidesz kezén van, van idejük eltüntetni mindent. Hajrá abszurdisztán, hajrá, orbanisztán! Istenem, sírni tudnék azon, hogy hova süllyedtünk!
magyarbakancs
@Desischado: Darabokra mostam de legalább tiszta munkával kerestem.
Egryivel tartoztam az ördögnek.
keresztapa
Elvétő nyilatkozók, ha nem tudtátok most megtudhatjátok, hogy Simon nem is Mesterházy helyettese volt, igazából hanem Orbán MSZP- be, beépített titkosított Fideszes drogfelelős pénzmosó ,üzletemberek, a politikusok budai elit klub titkosszolgálatának ügynöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.