Fennakadt szemek, beszédzavar, majd ájulás. A rendőrség szerint Welsz Tamás ezeket a tüneteket produkálta a halála előtti percekben. Bármibe bele lehet halni egyik percről a másikra, de ha ilyen történik, annak leggyakoribb oka a hirtelen szívmegállás, ami viszont ritkán jár zavaros beszéddel. A gyógyszermérgezés órákig tartó szenvedést okoz, agyi infarktust viszont kaphatott. A hirtelen, váratlan szívmegállás az egyik lehetséges oka lehet Welsz váratlan halálának, ezért szakorvosok segítségével vettük végig, hogy ez milyen tünetekkel és lefolyással járhat. Arra is választ kerestünk, hogy mire utalhat, ha valakinek fennakadnak a szemei, és akadozik a beszéde. Az orvosokkal általánosságban beszéltünk, és nem konkrétan Welsz Tamás haláláról mondtak véleményt. Életkortól, egészségi állapottól és foglalkozástól függetlenül bárki meghalhat hirtelen, váratlan szívhalálban, az esetek nagy részében pedig nincs ok, ami megmagyarázná, hogy miért akkor, és miért ott – mondta az Origónak dr. Matos Lajos, aki évtizedek óta dolgozik kardiológusként. A leggyakoribb szívhalált a kamrafibrilláció okozza, ami azt jelenti, hogy megszűnik a szívpumpa működése, a halál pedig néhány másodperc alatt beáll. Tíz hirtelen szívhalálból nyolcat ez a típus okoz. Ilyen szívleállás mindenkit érhet, de a kockázatát növeli például a dohányzás, valamilyen veleszületett rendellenesség, a stressz, de akár egy-egy erősebb dühroham is előidézheti. Sokszor azonban még a boncolás sem mutat ki olyan elváltozást, ami a szívmegállást okozhatta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én tudom a halálának okát...úgy hívják hogy fidesz maffia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@összefogás: Jó lenne ha nem használnál folyamatosan nagy betűket
A moderátornak jelezném, hogy legalább ő figyelhetne erre, hogy szabályba ütközik!
Nil
Nagy bajra!
Itt már bármit meg lehet tenni büntetlenül.
Kicsit mintha elkurvult volna az ország.
gödörben
@nemjoezigy: Egyetértek. Már nyiltan lopnak, mutyiznak. Nagy tételben játszanak. Már a gyilkosság sem akadály. Mi lesz itt még? A nyugdíjas nénit megölik a kitudja kik, mert ezt akarják a "sírba vezetőink". Micsoda aljas, gerinctelen akármik ezek, akik szerint minden gyarapszik, dübörög stb...??? Ezeknek nincs idős szülőjük, rokonuk, hogy ilyen aljasak???
Csak nyugodtan válasszátok meg őket vagy a másik semmivel sem különb tapsikolót.
Tudjátok egyszer egyik oldalon egyszer a másikon, de mindig a gyültögetés a cél.
Nyiltan úgy lesz jelölt valaki, hogy arra született a fajtája, hogy öljön, lopjon, verjen.
Mi várható itt? Mi lesz itt? Ezektől nem lehet semmit várni, csak az ország torzsára pucolását, mert még van egy kevéske ami még megmaradt.
nemjoezigy
@hetöndöe: "Teljesen mindegy, a történés ráég az egész magyar politikára és ez nagyon szomorú, de ez egy ilyen ország.
Talán nem ártana egy kicsit elgondolkodni az egész magyar társadalomnak,hogy hová is jutottunk 24 év alatt."
Igen ez a jó megközelítés. 1989 óta az össze párt és prominens politikusai felelősek ezért. Ki kevésbé, ki jobban. Mindenki máshogy állítja a sorrendet. Én fő okozóként Antalt szoktam emlegetni. Neki volt, lett volna lehetősége a mindenkire kötelező vagyonnyilatkozat megtételére. Ha ez megtörtént volna, akkor nem lett volna ennyi gyors "gyarapodás". Akkor senki nem tudta, hogy szabad rablás lesz és ennyit lehet jogszerűen, de erkölcstelenül lopni. Most mindenki tiszta, csak az első milliókat ne kérdezd, hogy honnan és hogyan van!
Aztán jön a többi, kisgazdák az mdf-fel a kárpótlási jegyek, földek felvásárlása, aztán az első fidi csapat, akik megalapozták a szocik újbóli hatalomra kerülését az emberek demokráciából való kiábrándításával (pedig de sokan bíztak az ifjúságban, szerencsére én már addigra kinőttem ebből a korból így nem kellett a korom miatt azonosulnom velük), aztán a szocik a milliárdos tőkéseikkel, akik fillérekért megvették a tele raktárú papíron leültetett cégeket, aztán a csúcs (köszönjük szocik) újra a fidesz és ráadásul 2/3-dal, tehát minden kontroll nélkül. Jaj ne hogy már a szocik legyenek megint, mert akkor éhen hal 4 millió ember, vegetál 5 millió ember, a maradék meg jól él. (had ne részletezzem a körülményeiket)
Hurrá! az ország jól teljesít!
Tényfeltáró
Corleone család jöhetne továbbképzésre ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.