Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatót tart ma (szerda) 13. 00 órakor az Országház Delegációs termében - érkezett a meghívó szerkesztőségünkhöz. További részletek hamarosan...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van-mi van? Csak nem kistafirozta a Kozgepet a Waberer nyergesekkel? (Igaz, a nyergeseket inkabb kontener-szallitasra hasznaljak, mint munkagepnek, ), es kinek is adta at tehat? Vagy csak konstatalta, hogy milyen jo, hogy van 500 "zsir uj" nyergesunk? (Ha nincs mogotte mondjuk egy jo kis Spitzer-tartaly, ami esetleg epitoanyagot szallit, akkor mire is kellenek ezek a meregdraga, nevenincs kutyuk?)

Nana, hogy nem mond semmit sem elore a sajtotajekoztato temajarol, mert nem akar jol megfogalmazott, pontos kerdeseket kapni... Nem hulye o, csak tapasztalt!

Viszont, ha ellenzeki ujsagirokat is beengednek az obersovszky melle, akkor mindegy, hogy elore nem keszulhettek, ugyis le fogjak ot soporni a palyarol , mert az ujsagirok sokkal felkeszultebbek, mint az orszag elso embere...
Hellcat
Na erre kíváncsi leszek...miért érzem úgy hogy kínos kérdéseket nem nagyon lehet majd feltenni?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.