Noha a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosa azt állította, hogy érettségije van, valójában most, a börtönben végzi az elemit – írja a Bors.

27 évesen ismét iskolapadba ült a szegedi Csillag börtönben raboskodó Péntek László. A kissé túlkoros „nebuló" most végzi a 8. osztályt, Bándy Kata gyilkosának a tanév végén az általános iskolai alaptárgyakból kell vizsgáznia.

Bár a férfi a börtönben állítólag azt mondta, hogy középiskolába is járt, mint kiderült: papírokkal ezt nem tudja igazolni. A tény az, hogy tinédzserként nem sikerült kijárnia az elemit.

Így most egy tanév után, az alaptantárgyakból készül vizsgát tenni. Minden hétköznap van órája. Az órarendjében magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, biológia, fizika, kémia és földrajz szerepel. Ha Péntek elvégezte az iskolát, továbbtanulhat, de munkát is vállalnia kell.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Az tulzás ,hogy negyven év alatt elvégzi a nyolcat ,de 4-5-osztályt talán ,hogy dögölne bele a tanulásba !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@taglo: A túlzás inkább az, hogy ezek a bűnöző férgek a mi pénzünkön élnek és tanulnak, míg a tisztességes emberek súlyos pénzeket fizetnek az oktatásért, nem beszélve arról, hogy a kórházakban és menzákon jóval kevesebbet költenek egy emberre, mint a fogvatartottakra.
Na ezt kellene végérvényesen megoldani!
csa-csa
@HA7JQK: jól mondod! ahelyett hogy kinyírnák ezt a rohadt tetves mocsadék gyilkost!
na bíznák rám!
alte trottel
@HA7JQK: Lófaszt.
Csak akkor kap nyugdíjat, ha a börtönkeresetéből lesz _ÉRDEMLEGES_ nyugdíjjárulék levonás. És örülhet ha hidegvízre elég lesz neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.