Még hónapok kellenek a beinduláshoz, és ez is orosz gázt fog szállítani. Ugyan ma Orbán Viktor és Robert Fico közösen adnak át egy új szlovák-magyar gázvezetéket, de abból legfeljebb az év vége felé érkezhet majd földgáz Magyarországra. – írja a Népszava. A 111 kilométeres, hazánkban Balassagyarmat és Vecsés között 92 kilométer hosszan futó csővezeték ugyanis még el sem készült, nem történt meg a több hónapot igénybe vevő próbaüzemeltetés, és használatbavételi engedélyt sem kapott. A lap által megkérdezett szakértők szerint a szlovák oldalon sem fejeződtek még be a kivitelezési munkálatok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
át kellett valamit adni, mert aznap még nem volt a tv-ben O.V.! A saját szobrát is ő fogja felavatni! Magamutogató NB 2o-as futballista! Kiváncsi vagyok mikor kezd el köpködni is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Két dudás egy csárdában-zsiványkodik!
Fradigege
Jól van. Azért Fickós Robi sem egy felhőkarcoló. Most nem mondja a tót atyafi, hogy elfoglaltuk a gázvezetéküket is. Meg, hogy magyar fasiszták járőröznek szlovákia déli határán. Bár a törpe mellette egy gypsy. Ilyenkor ez fel sem merül.
human
A Tanú-ból a magyar narancs átadásának ünnepsége jutott eszembe, és fel is vidultam tőle :D A hétvégén megint megnézem ezt a remekművet.
Desischado
Aztán a 4-es metrót kell átadni, lehet, hogy esetleg visszafelé fog menni, és rossz oldalon fognak az ajtók kinyílni, de sebaj, mit számít az? Fő, hogy hazugovics villogni tudjon! Istenem, ekkor világ barmát!
yazo64
@Desischado: Ott már a mozgólépcsők sem bírták az attakot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.